Jonas Thomsen Sekyere blev knivdræbt på Bakken i Kødbyen tidligt lørdag morgen.
Jonas Thomsen Sekyere blev knivdræbt på Bakken i Kødbyen tidligt lørdag morgen. Foto: Foto fra Facebook

Trøstende ord og kærlige hilsner strømmer ind på den mindeside på Facebook, der er blevet oprettet efter drabet på den 21-årige jurastuderende Jonas Thomsen Sekyere

Han blev natten til lørdag dræbt af et enkelt knivstik i hjertet på diskoteket Bakken i Kødbyen i København.

jonas

Blandt de mange personer, der har skrevet på mindesiden, er den 21-åriges mor, Lone Thomsen.

- MIN STØRSTE SORG I VERDEN ER AT HAVE MISTET JONAS MIN ELSEDE ELSKEDE SØN. HVORDAN KAN VI LEVE UDEN HAM. KUN HANS KÆRLIGHED TIL ALLE MÅ SPREDE SIG SOM RINGE I VANDET NU OG TIL ALLE TIDER. MÅ HAN VÆRE ET VIDNESBYRD OM AT KÆRLIGHEDEN ER STØRST. HVAD SKAL VI ELLERS LEVE FOR, skriver hun.

Jonas Thomsen Sekyere er søn af en ghanesisk far og Lone Thomsen. Han boede hos moren de første år af barndommen, men da hun dengang var psykisk syg og blev indlagt, kom han i plejefamilie, da han gik i 5. klasse. Plejefamilien boede dengang i Brøndby Strand, og senere flyttede de til Vordingborg, hvor Jonas Thomsen Sekyere gik i folkeskole og gymnasium.

Efter flotte eksaminer i både folkeskolen og gymnasiet blev Jonas Thomsen Sekyere optaget på jurastudiet ved Københavns Universitet, hvor han huskes som en aktiv og dygtig studerende.

Jonas2beskåret

Det er stadig uvist, hvem der dræbte den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere. Politiet har siden lørdag afhørt en række personer, der var til stede på diskotek Bakken.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.