Jonas Thomsen Sekyere blev knivdræbt på Bakken i Kødbyen tidligt lørdag morgen.
Jonas Thomsen Sekyere blev knivdræbt på Bakken i Kødbyen tidligt lørdag morgen. Foto: Foto fra Facebook
21-årige Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt på toilettet på diskotek Bakken tidligt lørdag morgen. Det fastslår Københavns Politi i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

Politiet mener nu at kunne fastslå, at den 21-årige jurastuderende Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt i et toiletområdet på diskotek Bakken i Kødbyen i København.

Derfor vil politiet meget gerne høre fra personer, der opholdte sig netop her omkring gerningstidspunktet.

Jonas Thomsen Sekyere / Familie


Københavns Politi arbejder fortsat på højtryk for at finde den mand, der tidligt lørdag morgen dræbte den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere med et enkelt knivstik i hjertet.

Det afgørende gennembrud i sagen mangler stadig, men politiet har modtaget over 50 henvendelser fra vidner og andre, der mener, at de har oplysninger, der kan hjælpe politiet.

Derfor arbejder drabsafdelingen ved Københavns Politi lige nu med at tale med de mange mennesker, der har henvendt sig, og med at se flere timers videoovervågningen fra stedet igennem.

Og det var netop gennemgangen af videomaterialet, der får politiet til at antage, at drabet – og det forudgående formodede håndgemæng – er sket i diskotekets toiletområde eller i den gennemgående gang, hvorfra der er adgang til toiletterne.

jonas

Umiddelbart efter drabet forlød det, at den 21-årige var blevet stukket ned på dansegulvet, men nu tyder alt altså på, at drabet foregik på toiletterne.

Mandag viste obduktionen, at den dræbte havde afværgelæsioner på hånden og armen. Det tyder ifølge politiet på, at der har været en konfrontation mellem Jonas og gerningsmanden. En konfrontation, som politiet mener, at vidner må have bemærket.

- Der må have været én eller anden form for håndgemæng forud for drabet, siger Carsten Ahrends fra drabsafdelingen til bt.dk.

Selv om mange borgere allerede har hjulpet politiet, vil politiet stadig meget gerne høre fra folk, der har set eller hørt noget.

- Det var mørkt, og der var mange mennesker, men det kan være, at der er nogen, der har set noget, eller nogen, der har hørt nogen snakke om sagen, siger politikommissær Carsten Ahrends.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.