21-årig Jon Patorra mistede livet, efter at han tirsdag formiddag blev stukket ned på Jydeholmen i Vanløse ved København.
21-årig Jon Patorra mistede livet, efter at han tirsdag formiddag blev stukket ned på Jydeholmen i Vanløse ved København. Foto: PRIVATFOTO

Det var den 21-årig Jon Patorra, der tidligere har haft løs tilknytning til rockergruppen Bandidos, der blev dræbt, da han tirsdag formiddag blev stukket ned med et knivstik i ryggen på Jydeholmen i Vanløse ved København.

Københavns Politis Bandeenhed mener dog ikke, der er tale om et bandeopgør.

- Det er der intet, der umiddelbart peger i retning af, siger vicepolitiinspektør Lau Thygesen, Københavns Politis bandenhed. 

Sent tirsdag aften jagtede politifolkene tre unge udenlandske mænd, 15, 16 og 18 år, for knivstikkeriet.

Overfor bt.dk afviser Hells Angels talsmand Jørn 'Jønke' Nielsen, at Hells Angels har noget at gøre med knivstikkeriet.

- Jeg kender ikke noget til det, og så vidt jeg ved, er der ingen i Hells Angels, der har noget med det at gøre, siger Jørn "Jønke" Nielsen til bt.dk

Den anden mand blev ramt af knivstik i armen, men politiet betegner hans tilstand som mindre alvorlig.

cafe Damsø

Efterlyser vidner

De nærmere omstændigheder omkring knivoverfaldet er stadig usikre, men politiet oplyser, at de to ofre blev overfaldet af tre 'rockerlignende typer' med indvandrerbaggrund.

Kilder fortæller til bt.dk, at der gennem et stykke tid har været en uoverensstemmelse mellem Jon og gruppen af indvandrere. Københavns Politis Bandeenhed havde sent tirsdag ikke anholdt nogen af de tre personer bag knivstikkeriet, men politifolkene har en klar idé om i hvilke kredse, gerningsmændene skal findes.

- Vi arbejder målrettet med efterforskningen, siger Lau Thygesen.

Efter knivstikkeriet blev begge ofre kørt til Rigshospitalets Traumecenter, men lægerne kunne altså ikke redde 21-årige Jons liv.

Politiet søger nu vidner, der har set de tre formodede gerningsmænd løbe mod Ålekistevej.

Knivdrab

Vanløse

Umiddelbart efter knivstikkeriet foretog Københavns Politi en ransagning ved en adresse på Ålekistevej og politiet vil ikke afvise, at ransagningen har forbindelse til drabet,

Ifølge politiet spiller en hvid bil, som holdt foran et pizzeria i området, formentlig også en rolle i knivstikkeriet. En kilde oplyser til bt.dk, at den hvide bil tilhørte Jon Patorra.

Vanløse

Løsladt fra fængslet i år

Ifølge kilder havde Jon Pantorra tidligere haft tilknytning til Bandidos som en slags stik-i-rend dreng. Jon Pantorras 29.-årige storebro er et højstående medlem af Bandidos' Amager-afdeling.

Han. afsoner i øjeblikket en fængselsstraf, han er blevet idømt blandt andet for at true med en pistol på Rosie McGees i det indre København.

Jons forældre er skilt. Han er vokset op sammen med sin bror, som han så meget op til.

Og selv om det i første omgang lykkedes ham at holde sig fri af kriminaliteten - blandt andet var han en dygtig danser, som skal have vundet et DM i dans - blev Jon blev tiltrukket af det kriminelle liv og rockegruppen Bandidos,

Det endte ifølge veninden H. med en fængselsstraf på ni måneders fængsel for blandt andet tyveri. Jon blev løsladt efter endt afsoning tidligere i år, men tirsdag formiddag endte en strid med døden for den 21-årige unge mand .

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.