Det er ikke mere end et par uger siden, at Jørn Møller Jensen og Inger Skoudal Larsen fra Balle ved Silkeborg vendte hjem fra ferie og så, at deres have, som de kalder deres livsværk, var blevet raseret. Nogen havde hældt saltsyre ud i haven. Onsdag aften skete det samme igen.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Denne gang er det en busk foran huset, som er blevet overhældt med syre. Det har fået store områder på busken til at rådne og gå ud.

D. 28. juli skrev BT om det hærværk, ægteparrets have var blevet udsat for. Dengang kaldte Jørn Møller Jensen hærværket for »et udtryk for ondskab og had.«

»Det er jo en, som vil os noget ondt, som vil ramme os af en eller anden grund. Og det er lykkedes, må man sige. Vi er grædefærdige - at gå og grave de her planter op, som vi arbejdet med i 25-30 år, det er hjerteskærende,« sagde Jørn Møller Jensen dengang om hærværket.

Han er ifølge TV 2 overbevist om, at den skyldige skal findes blandt ægteparrets naboer, men lokalpolitiet har ikke mange spor at gå efter.

»Vi har haft en patrulje ude ved gerningsstedet tidligere i dag, og jeg ved endnu ikke, om deres undersøgelser har givet nogle spor. Men derudover har vi ikke meget at arbejde ud fra,« siger politiassistent Morten Kjær Andersen til TV 2 Østjylland.

Ifølge ham har hærværket fundet sted mellem 18 og 21 onsdag aften.

Vidner, som kan have overværet hærværket, kan henvende sig til Midt- og Vestjyllands Politi på tlf. 114.