Danmarks mest berømte og berygtede rocker, Jørn Jønke Nielsen fra Hells Angel blev torsdag aften stukket med en kniv i maven. Det skete på Nørrebro.

Det lykkedes dog rockeren at tilføje sin angrebsmand livsfarlige stik.

Efter hvad Bt.dk erfarer, fandt slagsmålet sted på hjørnet af Ægirsgade og Mimersgade ud for værtshuset ”det gamle sted” ikke langt fra HA’erne gamle rockerborg i Titangade. Jørgen Jønke skulle være kommet hjem efter en julefrokost i Ishøj.

Tilsyneladende ville en mand forsøge at dræbe den berygtede HA’er med en kniv. Det lykkedes at stikke Jørn Jønke Nielsen, hvorefter manden der var udlænding stak af i en rød Mazda.

Den nøjagtige årsag til slagsmålet kendes ikke. Der var i aftes gisninger om et forsøg på at likvidere den kendte rocker, mens andre siger, at Jønke ville lægge sig imellem to andre, der var kommet i slagsmål. Og derved blev stukket.

Overfaldsmanden var som sagt selv blevet såret af et knivstik angiveligt fra Jørn Jønke, og efter bare få meters kørsel sank manden sammen over rattet, hvorefter den røde bil kørte ind i et rækværk.

Han blev kørt til hospitalet med knivstik i lysken, bakken og knæet og her til aften blev hans tilstand betragtet som kritisk. Manden er på operationsbordet. Jørn Jønke blev kørt til Bispebjerg hospital, hvor det kunne konstateres, at stikket i maveregionen ikke var livstruende.

Danmarks mest berømte og berygtede rocker har tidligere har siddet flere år i fængsel for drabet på "Makrellen" fra en konkurrerende rockergruppe i 80'erne.

Jørn Jønke Nielsen blev for en del år siden udsat for et attentat. Det var mens han opholdt sig i en fængselscelle i Jyderup, hvor der blev affyret en række skud mod ham. Men han slap med livet i behold.

Politiet oplyste til aften, at indtil videre var en person anholdt. Det var den person der efter dramaet kørte Jørn Jønke på hospitalet.