HA-boss sang børnesang i telefonen, da han og AK81'er blev overfaldet af ung mand med kniv.

Med sin egen version af børnesangen "Hej Frede" var HA-boss Jørn Jønke Nielsen i godt humør, da han i december forrige år stod på Ægirsgade i København og ventede på grillmad fra en forretning i gaden.

Den drabsdømte rockerleder sang i telefonen for sin eks-kæreste, som han var på vej til at besøge sammen med sin tro væbner fra AK81.

- Hvor bor du henne lille mus, sang rockerbossen bl.a. på de optagelser, som politiet i al hemmelighed tappede hans telefon for.

Optagelserne blev mandag afspillet i Østre Landsret, hvor Jønke og væbneren er tiltalt for det grove knivstikkeri, der fandt sted kort efter.

For midt i Jønkes sang til ekskæresten skiftede stemningen markant, da en ung mand med indvandrerbaggrund kom farende mod AK81'eren og trak en stor kniv.

Jørn Jønke Nielsen lagde sig imellem - stadig med ekskæresten hængende i røret - men blev stukket tre gange i bryst, bug og lysken, før han selv og væbneren fik overtaget og vristede kniven fra angriberen.

Den unge indvandrer blev herefter stukket tre gange, hvoraf et af stikkene var så kraftigt, at det gik gennem låret og skår hovedpulsåren over.

I den efterfølgende retssag i byretten blev Jørn Jønke Nielsen og AK81'eren frikendt, fordi retten mente, at de handlede i nødværge med deres spark, slag og knivstik.

Angriberen, der endte med at blive det hårdest kvæstede offer, blev til gengæld idømt halvandet års fængsel.

/ritzau/