Dele af erhvervskarrieren for en af Danmarks mest kendte society-kvinder er opspind. B.T. kan i dag afsløre, at den 40-årige kvinde, der torsdag blev sigtet for at være narkokurer, har løjet sig til en direktørstilling.

Firmaet viser sig nemlig aldrig at have eksisteret. Ydermere passer det ikke, når hun i sit offentlige generalieblad skriver, at hun 'sidder i bestyrelsen i 10-12 store og mellemstore virksomheder'. Hun sidder ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen kun i bestyrelseslokalet i tre virksomheder, som alle er små.

Og tidligere er kvinden taget i at have løjet sig til en uddannelse, hun ikke har.

SE BILLEDERNE - JETSET-DRONNINGENS KENDTE VENNER - I BILLEDGALLERIET TIL HØJRE (ELLER KLIK HER).

Over for B.T. slår ejeren af det konsulentfirma, som hun arbejdede for, fast, at han aldrig har haft kvinden ansat som direktør.

- Man kan sige det meget kort: Hun har ikke været direktør, hun har aldrig siddet i vores bestyrelse, og hun har aldrig haft et juridisk bindende ansættelsesforhold. Hun har udelukkende været freelance-tilknyttet, siger ejeren af konsulentfirmaet og beklager, at det under kvindens cv på firmaets hjemmeside fejlagtigt har stået, at hun har været direktør.

Kvinden har i mindst to tilfælde i artikler benyttet sig af direktørtitlen, der altså ikke eksisterer.

Konsulentfirmaet fra Hellerup valgte fredag at fjerne den sigtede fra sin hjemmeside, hvor der stod, at hun var associeret partner.

Troværdigheden væk

Økonom og forfatter Sanne Udsen, der har skrevet bogen »Psykopater i jakkesæt«, mener, de nye oplysninger fjerner den sidste rest af kvindens erhvervsmæssige troværdighed.

- Pålidigheden ryger allerede i det øjeblik, hun opgiver en uddannelse, hun ikke har. Det tyder på, at hun lider af en karakterbrist. Du kan bare høre det i, at hun opgiver 10-12 bestyrelsesposter. En, der sidder i bestyrelser, kender det præcise antal, siger Sanne Udsen, der senest afslørede, at IT Factorys bestyrelsesformand, Asger Jensby, havde løjet om sin uddannelse.

SE BILLEDERNE - JETSET-DRONNINGENS KENDTE VENNER - I BILLEDGALLERIET TIL HØJRE (ELLER KLIK HER).

Hun mener i øvrigt ikke, jetset-dronningens erhvervskarriere er så fantastisk, som den har fremstået i medierne.

- Hendes tre første poster var mellemlederstillinger i et firma, hvor hendes far var direktør. Siden har hun kun beklædt poster i kortere perioder. Var det her en mand, ville du aldrig kalde det en specielt imponerende erhvervskarriere, siger Sanne Udsen.

KØB B.T. I DAG OG LÆS MERE OM DEN NARKO-SIGTEDE JETSET-DRONNING. LÆS BLANDT ANDET:
* 37-årig storcharmør kan fælde jetset-dronningen
* Det store spørgsmål - hvorfor gik det galt for direktør-datteren