Fyns Politi modtog onsdag klokken 16.30 endnu en anmeldelse om et seksuelt overgreb mod en pige. Der er tale om en 10-årig pige fra Refsvindinge. Pigen var klokken 15.05 på vej hjem fra sin Skolefritidsordning (SFO) på en cykel, da en rød ældre personbil kørte op på siden af hende tæt ved hendes bopæl på Longvej i Refsvindinge på det østlige Fyn.
Fyns Politi modtog onsdag klokken 16.30 endnu en anmeldelse om et seksuelt overgreb mod en pige. Der er tale om en 10-årig pige fra Refsvindinge. Pigen var klokken 15.05 på vej hjem fra sin Skolefritidsordning (SFO) på en cykel, da en rød ældre personbil kørte op på siden af hende tæt ved hendes bopæl på Longvej i Refsvindinge på det østlige Fyn. Foto: Sonny Munk Carlsen

Fyns Politi fortsætter klapjagten på den endnu ukendte gerningsmand, der har kidnappet og sexmisbrugt to skolepiger på 11 og 10 år.

Efterforskerne hos politiet på Fyn venter med spænding på flere svar fra retsgenetikerne, som har dyrket dna-profiler på en række mænd, der har fået taget et mundskrab i håbet om at finde netop ham, som matcher den dna-profil, der allerede er sikret fra de to uhyggelige overgreb.

-Vi har foreløbig fået svar på 34 af de indsendte DNA-prøver. Men desværre har vi endnu ikke fået noget match. Men vi fortsætte ufortrødent arbejdet med at finde gerningsmanden, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi i en pressemeddelelse. Han forventer, at der kommer svar på de sidste prøver i næste uge.

- Vi arbejder på flere fronter. Blandt andet med at tage mundskrab fra flere mænd. Ud fra de rigtig mange henvendelser, vi har fået i sagen, har vi i øjeblikket en personkreds på omkring 100, vi skal ud og snakke med, siger vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Henrik Justesen til bt.dk.

Det er i dag fire uger siden, gerningsmanden begik det første seksuelle overgreb moden 11-årige pige fra Øster Skerninge. Det skete da den pædofile gerningsmand slog til i den lille sydfynske landsby Øster Skerninge fredag den 26. oktober mod den 11-årige pige, netop som hun var steget af skolebussen.

Anden gang var, at gerningsmanden slog til, var på Østfyn den 14. november - onsdag i sidste uge - hvor offeret, en blot 10 år gammel pige, som var på cykel på vej hjem fra SFO'en ved Refsvindinge Friskole, blev kidnappet blot et par hundrede meter fra sit hjem og efterfølgende sexmisbrugt.

Det er fastslået, at gerningsmanden er den samme, og begge piger har beskrevet bilen, han kørte i, som rød eller rødlig og af ældre model.

Selve gerningsstedet har hver gang været bilens bagsæde, og pigerne er begge blevet bundet med røde eller grønne strips af den pædofile og endnu ukendte sexkrænker.

Fyns Politi har indtil nu fået omkring et tusind henvendelser fra borgerne. Langt de fleste tips drejer sig om mulige gerningsmænd på Fyn, men efterforskerne har også fået tip fra både Jylland og Sjælland.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.