Jonas Thomsen Sekyere
Jonas Thomsen Sekyere
Den 27-årige Omer Muse, der i flere dage har været jagtet af politiets drabsafdeling i København efter knivmordet på den 21-årige jurastuderende Jonas Thomsen Sekyere, ved selv, hvad det vil sige at blive stukket med kniv.

Omer - der ikke hedder Omar, som drabsafdelingen ellers har oplyst indtil nu - har prøvet det to gange.

Første gang blev han stukket i halsen i 2010. Og den 4. februar i år blev han selv udsat for et blodigt knivoverfald i en lejlighed på Hjalmar Bergstrøms Vej i Valby i København. Her blev Omer Muse stukket både i lysken og to gange i venstre balle/lår med en kniv, efter en sammenkomst med både kokain og spiritus.

Gerningsmanden var en 26-årig mand, der ligesom Omer er af somalisk afstamning. Knivoverfaldet kostede ham sammen med en række andre lovovertrædelser en fængselsstraf på et års ubetinget frihedsstraf og en betinget udvisning af Danmark.

I forbindelse med retssagen ved Retten på Frederiksberg opgjorde den nu drabssigtede Omer Muse sit erstatningskrav mod knivstikkeren til 44.375 kr. Især for svie og smerte, men også for ødelagte ting som tøj, mobiltelefon og nøgler. Retten afviste dog i første omgang at tage stilling til erstatningskravet, der blev henvist til Erstatningsnævnet.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.