Hvem er manden på billedet? Det spørgsmål vil Kenneth Kjær gerne have opklaret. Han fik nemlig stjålet sin iPad forleden og manden billedet ved måske, hvor den er.

Har har i hvert fald fotograferet sig selv, efter Kjær mistede sin iPad, men var måske ikke klar over, at den nystjålne iPad helt automatisk selv lagde billedet over på iCloud, så den rigtige ejer også kunne se det fra sin computer eller iPhone.

- Kender du ham her? Så vil jeg meget gerne vide hvem han er - han har en iPad som ikke tilhører ham, skriver Kenneth Kjær på Facebook.

Han så sidst sin iPad på Burger King på Strøget i København, men glemte den desværre, da han gik. Da Kjær vendte tilbage for at lede, var den væk, men ikke uden spor. Billedet, som du kan se ovenfor, dukkede nemlig pludselig op i Kenneth Kjærs billedsamling på iCloud.

Derfor vil han meget gerne tale med den endnu ukendte mand på billedet.

Ifølge sine opdateringer, så har Kenneth Kjær skrevet adskillige beskeder til sin stjålne iPad, som tyven må have set. Desuden havde Kenneth Kjær installeret programmet 'Find min iPad', som via GPS kan spore den stjålne iPad.

Desværre er iPad'en kun en Wifi model, som ikke kan spores med mindre den har adgang til et trådløst netværk. Desuden har tyven nu nulstillet iPad'en, så Kenneth Kjær ikke kan spore den overhovedet.

BT vil gerne hjælpe. Kender du denne mand, så tøv ikke med at skrive til os på 1929@bt.dk