Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Der er stadig ingen spor efter de to italienske kvinder, mor og datter, der har været eftersøgt siden torsdag. Politiet indstiller eftersøgningen.

Politipatruljer, hundepatruljer og Flyver Taktisk Kommando gennemførte torsdag eftersøgningen omkring Agger i Thy. Der blev ledt i havet, i klitterne og på stranden, men uden resultat.

- Vi indstiller eftersøgningen, for der er ikke nogen spor at gå efter. Hvis vi får nogle interessante oplysninger fra vidner, tager vi den op igen, siger Lars Even, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til bt.dk.

Torsdag fandt politiet kvindernes bil. De kørte i en dansk indregistreret VW Polo, som blev lejet i Aarhus 11. oktober. Bilen blev sent torsdag eftermiddag fundet efterladt nord for Agger i Thy, hvorefter politiet indledte en eftersøgning af kvinderne i området.

- Vi har fundet bilen og alle deres ejendele, men derudover er vi på bar bund, siger vagtchefen.

De to eftersøgte er mor og datter. Kvindernes familie i Italien frygter, at kvinderne er selvmordstruede, hvilket det fremgår af en sms, kvinderne har sendt til familien i hjemlandet.

Datteren er 35 år og beskrives som sydeuropæisk udseende, 165-170 centimeter høj, spinkel af bygning. Hun er hvid i huden og har kort brunt hår. Hun taler engelsk og var sidst, hun blev set, iført en beigefarvet jakke og medbragte en lille taske.

Der foreligger på nuværende tidspunkt ingen personbeskrivelse af moren, ud over at hun er 67 år.

Henvendelser kan rettes til Midt og Vestjyllands Politi på telefon 114.

Andre læser også