Der er sket en ny udvikling i efterforskningen af den 73-årige erhvervsmand, der fredag den 5. februar forsvandt fra sin bopæl i Aarhus.

Der har indtil videre ikke været meget at gå efter i eftersøgningen af Niels Joachim Nicholaisen, men det er nu kommet frem, at hans telefon blev registreret kl. 8 morgenen efter hans forsvinden. Det skete på Østhavnsvej i Aarhus Havn, hvorfor eftersøgningen nu intensiveres i netop det område.

Det oplyser Østjyllands Politi.

»Vi har eftersøgt området med hunde hele mandag formiddag, men vi har desværre ikke fundet ham. Vi regner med at sende dykkere i vandet ved containerhavnen tirsdag,« siger vagtchefen ved Østjyllands Politi til BT.

Niels Joachim Nicholaisen var sandsynligvis på vej i fitnesscenter, da han forsvandt. Politiet har allerede haft dykkere i vandet to gange, mens store dele af skovområderne nær hans bopæl også er blevet undersøgt. Der er dog stadig ingen, der har set skyggen af ham.

Gert Bisgaard, der er politikommissær ved Østjyllands Politi, leder eftersøgningen af Niels Joachim Nicholaisen. Ifølge ham er det meget usædvanligt, at der efter så lang tid næsten ikke er noget at gå efter.

»Det er en mærkelig sag, for der plejer altid at være en indikation af det ene eller det andet. Engang imellem lykkes det nogen at gå under radaren, fordi man ser helt almindelig ud, og man lægger jo ikke mærke til noget, hvis alt ser almindeligt ud. Han gik formentlig i byen, og man må formode, at der er flere mennesker på ruten, der kan have set ham,« siger Gert Bisgaard til TV2 Østjylland.Signalementet af ham lyder: 190 centimeter høj og slank af bygning. Han beskrives som frisk af sin alder. Han var iført knælang, grøn vinterjakke og gullige Timberland støvler. Muligvis også hue og med en rygsæk.

Har du set Niels Joachim Nicholaisen, eller ved du, hvor han er, kan du kontakte Østjyllands Politi på 114 eller 8731 1448.

Andre læser også