Fire mænd, der torsdag aften begik et groft hjemmerøveri mod et ægtepar i Nordsjælland, er stadig på fri fod.

Politiet har endnu ikke fundet frem til de fire mænd, der torsdag aften trængte ind til et ægtepar og deres barnebarn i en villa i Holte. Det oplyser vagtchef Bruno Witting-Hansen fra Nordsjællands Politi.

Der er heller ikke spor af ægteparrets sorte Audi A4, som røverne efterfølgende stak af i.

- Det er ikke lykkedes os at finde frem til de fire gerningsmænd, vi har ingen konkrete mistænkte, men vi har nogle spor, som vi er ved at undersøge, siger Bruno Witting-Hansen.

Han oplyser, at alle fire mænd var iført stramme, mørke træningsdragter med en hvid lynlås. Det giver politiet en indikation af, at hjemmerøveriet var ganske velplanlagt.

Da røverne trængte ind i huset bagbandt de manden og beordrede kvinden og barnet op på husets førstesal. Efterfølgende gennemsøgte de huset for værdier, og det lykkedes dem at slippe væk med smykker, værdigenstande og flere hævekort. Hvor meget de samlet fik med sig, står endnu ikke klart. Ingen af ofrene kom til skade under røveriet, men de er rystet over oplevelsen, fortæller Bruno Witting Hansen.

- De er uskadte, men de er naturligvis dybt påvirkede over, at det kunne ske i deres private hjem, siger han.

Signalementet af de fire mænd lyder:

A) 180-185 centimeter høj, 18-22 år, slank med mørkt kort hår, store læber, en lang stor næse og et langt ansigt. Han talte dansk med svag accent.

B) 20-30 år, 185-190 centimeter høj, han har lyst, kortklippet hår og høje tindinger. Han er normal til kraftig af bygning og talte dansk uden accent. Ved røveriet havde han iført sig et tørklæde, der dækkede næse og mund.

C) 23-25 år, talte dansk uden accent, har smalle læber, en krum næse og taler dansk uden accent. Han bar solbriller og havde en hætte på.

D) Kraftig mand på 20-25 år, 180-185 centimeter høj, talte dansk med svag accent.