Natten til onsdag klokken 02.50 lød alarmen på Ruths Hotel ved Skagen.

Her var fire indbrudstyve i gang med at stjæle designermøbler fra hotellets restaurant.

Til B.T oplyser hotellets administrerende direktør, Tom Boye, at der er blevet stjålet 34 Wegner Y-stole med læderhynder.

»De har en værdi af 8000 kroner stykket. Så der er blevet stjålet for lige knap 300.000 kroner,« fortæller Tom Boye.

Selvom der både er vagter, der tjekker stedet regelmæssigt, og videoovervågning, lykkedes det altså tyvene at slippe af sted med de 34 designerstole.

Tom Boye var hurtigt fremme på stedet sammen med sikkerhedsvagter og politiet. Men de var altså ikke hurtige nok til at fange de ubudne gæster i akten.

»Da alarmen går, og til vi er på stedet, går der 15 minutter. De har altså være hurtige og vidst, hvad de ville have,« fortæller Tom Boye.

Den gode videoovervågning på stedet viser, at de fire indbrudstyve først går lidt rundt om hotellet, der lige nu holder lukket på grund af coronavirussen.

Herefter bryder de ind i gourmetrestauranten, hvor stolene står.

»Det har taget dem små 10 minutter at tømme restauranten. Vi kan se på videoovervågningen, hvor længe de har været der,« fortæller Tom Boye om indbruddet.

Han fortællere videre, at der nu er en nattevagt på hotellet, og at han har blokeret alle ind- og udgange til hotellet med firmabilerne.

Har man oplysninger i sagen, skal man kontakte Nordjyllands Politi.