En 38-årig mand fra Randers-området er fredag blevet idømt treogethalvt års ubetinget fængsel for at have begået seksuelle overgreb på en 10-årig pige.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Manden blev anholdt i maj sidste år, efter Østjyllands Politi havde fået en anmeldelse om, at han skulle have forgrebet sig på en dengang 10-årig pige på en adresse i Norddjurs, hvor pigen bor sammen med sin mor.

Den 38-årige mand fik i januar 2016 i forbindelse med en anden dom forbud mod at tage ophold i hjem, hvor der opholder sig børn under 18 år.

Politiet oplyser videre, at manden havde indledt et forhold med pigens mor, og derfor kunne han i perioder opholde sig på adressen i Norddjurs.

»Jeg er tilfreds med, at retten fandt tiltalte skyldig i at have begået overgrebene på den 10-årige pige. Jeg vil nu læse rettens begrundelse for, at han ikke blev idømt forvaring og derefter drøfte spørgsmålet om anke med Statsadvokaten,« siger anklager i sagen Cathrine Brunsgaard i pressemeddelelsen.

Ud over overgrebene på pigen sidste år, blev den 38-årige også dømt for blufærdighedskrænkelse ved i december 2018 at have kontaktet en dengang 15-årig pige på nettet.

Her tilbød han hende seksuelle ydelser amt sendte flere billeder til hende af seksuel karakter, oplyses det.

Dommen fandt sted ved Retten i Randers

Manden nægtede at have begået overgrebene og ankede dommen.