Anders Mark Hansen blev dræbt 2. marts 2012 i Fællesskoven på Stevns. To mænd er tiltalt for drabet, og retssagen begynder i dag.
Anders Mark Hansen blev dræbt 2. marts 2012 i Fællesskoven på Stevns. To mænd er tiltalt for drabet, og retssagen begynder i dag. Foto: PRIVATFOTO

Retssagen om Stevnsdrabet begynder i dag. I mere end ni måneder har en 27-årig mand og 33-årige mand siddet varetægtsfængslet for det brutale mord på Anders Mark Hansen, der blev fundet dræbt i Fællesskoven på Stevns i marts sidste år.

Retten i Roskilde skal afgøre, om det er de to varetægtsfængslede personer, der har begået mordet på den 22-årige mand. Et mord, hvor motivet fortsat er en gåde - i hvert fald for offentligheden.

Grundlovsforhørene af begge de sigtede mænd på henholdsvis 27 og 33 år er nemlig blevet holdt for lukkede døre, og derfor har mændenes forklaringer endnu ikke været kendt. Desuden er der blevet nedlagt navneforbud på de to mænd, der begge har nægtet sig skyldige.

Ifølge politiet er der dog ingen tvivl om, at de to mænd er bødlerne. De to mænd er begge tiltalt for at have dræbt Anders Mark Hansen enten i forening eller efter fælles forudgående forståelse.

Anders Mark Hansen blev dræbt 2. marts 2012 i Fællesskoven på Stevns. Gerningsmændene havde først slået, sparket og trampet på hans krop og hoved, og bagefter havde de kvalt ham, muligvis ved brug af plastikstrips eller ved hængning. Det fremgår af anklageskriftet mod de tiltalte.

Ifølge politiet blev Anders Mark Hansen dræbt på et tidspunkt mellem klokken 16.25 og klokken 18.

Det brutale mord på Anders Mark Hansen blev først opdaget dagen efter, da en kondiløber så hans bil skoven. Kondiløberen vidste, at familien var bekymrede for Anders Mark Hansen, da han ikke var vendt hjem dagen før, efter han havde sagt til sin kæreste, at han skulle ud at mødes med nogen. Kondiløberen ringede derfor til familien, der selv tog ud og fandt Anders Mark Hansen dræbt i Fællesskoven. Anders Mark Hansens hund sad stadig i bilen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.