Lyt til artiklen
En mand fik mandag sit livs chok, da han blev overrasket af en eller flere hjemmerøvere, da han opholdt sig i en lejlighed på Annasvej i Hellerup.

Manden passer lejligheden for en ven, som er ude at rejse, men da hans pårørende ikke kunne komme i kontakt med ham, blev de bekymrede og tog ud til lejligheden.

- Her fandt de ham bagbundet og slået ud, fortæller vagtchefen ved Nordsjællands Politi, Peter Olesen, til bt.dk.

Politiet fik anmeldelsen omkring klokken 21 mandag aften, men det vides ikke, hvor længe manden har ligget hjælpeløs i lejligheden.

Offeret blev kørt på hospitalet til tjek for knubs og skrammer, men han har det ifølge politiet godt 'efter omstændighederne.'

Til gengæld har han ikke nået at opfatte ret meget at, hvad der er foregået i lejligheden.

- Han lå og sov, da han pludselig blev overfaldet og nåede ikke at opfange, hvad der skete. Vi har afhørt ham, men han har ikke kunnet bidrage med noget som helst. Derfor er vi nu i fuld gang med de tekniske undersøgelser og afhøringer i området, fortæller vagtchefen.

Det er derfor også uvist, om der har været en eller flere gerningsmænd om det brutale overfald.

Ejeren af lejligheden er i udlandet i øjeblikket, men ifølge politiet er der ikke noget ved ham, hans lejlighed eller området som sådan, der gør, at han skulle være et oplagt mål for hjemmerøvere.

- Hellerup er jo Hellerup, men så vidt vi ved, er der ikke noget ved den lejlighed eller ejeren, der gør den særligt oplagt at bryde ind i. Men når vi får talt nærmere med ham, regner vi naturligvis med at blive klogere på den del, siger Peter Olesen.