I Hedensted, som ligger mellem Horsens og Vejle, blev et ægtepar på Hedebogade søndag morgen vækket ved, at deres øjne var irriterede og røde.

»Her til morgen kl. 07.00 bliver en mand og en kvinde vækket ved, at der bliver sprøjtet noget væske ind i det soveværelse, de er i. De kan mærke noget rødme i øjnene og vågner ved, at de kan fornemme noget i luften, der irriterer deres øjne,« oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz.

Med kløende øjne kommer ægteparret på benene og opdager, at deres spisestuestole mangler.

Ægteparret er ikke på noget tidspunkt i direkte kontakt med røverne, men politiet betragter indbruddet som et hjemmerøveri.

Væsken, som blev sprøjtet ind i soveværelset til det sovende ægtepar, har røverne antageligt taget i brug for at holde dem på afstand.

Da manden og kvinden kommer ud fra soverværelset, registrerer de, at der mangler seks designerstole fra deres spisestue, og de ser, at en hvid stationcar af mærket Peugeot kører fra adressen.

Sydøstjyllands Politi har søndag haft hunde på gerningsstedet og igangsat de tekniske undersøgelser, som skal kaste lys over, hvilken væske hjemmerøverne har brugt, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Sydøstjyllands Politi vil hører gerne fra borgere, som har set noget, som kan hjælpe dem i efterforskningen og meddeler, at ægteparret er i god behold trods den ubehagelige oplevelse.