Den tidligere tv-vært Maria Hirse skyder nu skarpt igen, efter hun blev kædet sammen med et tyveri-forsøg på en gård i Nordsjælland søndag. Hun ville blot kigge på en hest, siger hun.

Den tidligere bogstavvender på Lykkehjulet Maria Hirse blev søndag aften anholdt for tyveri-forsøg på en gård i Plejelt ved Græsted i Nordsjælland. Hun og en anden kvinde forsøgte at flygte fra stedet, men blev stoppet og taget med på politistationen, hvor de blev afhørt og siden løsladt. Men Maria Hirse tog onsdag til genmæle på sin Facebook-profil.

Hun fortæller, at der er tale om en stor misforståelse. Hun og en veninde besluttede sig rigtig nok for at stoppe ved gården søndag, fordi de længe havde overvejet at anskaffe sig en hest, men på stedet mødte de ejeren, som tilfældigvis er tidligere politimand. Og herfra eskalerede situationen ifølge Hirse.

'Fortryder vi det nu? Ja! Faktum er, at vi går ned langs stalden for at se, hvor mange bokse, der har åbent vindue. Da klokken er 22.45, vil vi ikke forstyrre, men da vi gerne vil se størrelsen på hesteboksene, åbner vi stalddøren. Vi når dog kun lige at træde ind, da lyset bliver tændt, og nogle mennesker kommer løbende og råber op,' begynder Maria Hirse sin forklaring, som er stilet direkte til den tidligere betjent.

'Vi bliver forskrækkede og begynder at løbe, da det er tydeligt, at stemmerne er vrede. Jeg falder, og det næste jeg registrerer er, at en mand, DIG, vrider min ene arm rundt for derefter at trække min hen ad jorden. Jeg er blevet voldsomt forskrækket og græder, hvilket du beder mig 'Holde kæft med!' flere gange. Jeg forsøger at forklare dig, hvorfor vi kiggede ind i stalden, men du råber, at 'du giver ikke en skid for mine syge forklaringer, for du er tidligere politimand, og du kender sådanne indbrudstyve som mig?,' skriver hun videre.

Herefter oplever Maria Hirse, at hun får en særdeles hårdhændet behandling af den tidligere betjent.

'Da jeg forsøger at sætte mig op, vælter du mig ned, så jeg slår hovedet ned i stenene. Jeg beder dig indtrængende om at lade være med at skubbe mig så hårdt, da jeg har dårligt hjerte. Det samme siger min veninde til dig, hvilket får dig til at sparke mig under brystet? Jeg mister luft, og min veninde skriger, fordi hun kan se, at mine læber begynder at blive blå. Jeg har billeder af alle mine blå mærker, og de fortæller i hvert fald en historie om en mand, tidligere politimand, der har et problem med at styre sin vrede,' skriver hun i sit opslag

Maria Hirse understreger, at der ikke var tale om indbrud, og at de ikke havde i sinde at stjæle en hest, da man ikke skal have en 'professorgrad' for at vide, at heste er chipmærkede, så ejeren havde næppe forestillet sig, at de ville tage en hest og ride hjem i mørket.

Hun runder sit lange indlæg af med et 'undskyld'.

'Jeg undskylder, at jeg kiggede ind i din stald. Det var forkert, da klokken var mange, men det der efterfølgende er sket handler om dig og din mistro til andre mennesker.'

Sagen om tyveri-forsøget på gården i Plejelt kommer i kølvandet på den hæleri-sag, hvor Maria Hirse og hendes kæreste, Bandidos-prospectet Kim Nordal, fortsat er sigtet. Tilbage i juli blev de anholdt og sigtet for hæleri på en adresse i den nordsjællandske by Vejby, hvor politiet under en ransagning fandt flere hæler-varer.

 

 

Andre læser også