Henrik Sass Larsen - manden, der spås finansministerposten, hvis Socialdemokraterne vinder valget - og den skandaleramte tidligere S-boss i Køge, Tommy Kamp, vil hjælpe voldsdømt Bandidos-rocker med forældremyndighedssag, siger rockeren.

Dermed trækkes Henrik Sass Larsen på ny ind i sagen om bestikkelse, bedrageri og mulige kontakter mellem politikere og kriminelle i hans hjemby, Køge.

Et nyt billede dokumenterer således, hvordan Henrik Sass Larsen i maj 2011 ved et cafébord foran Hugo's Kælder i Køge sidder bænket med den ledende lokal-rocker, Torben Ohlsen Jensen, der er såkaldt 'sergent of arms' ved Bandidos Coast Town. Et job, der ifølge politiet gør ham til en slags krigsminister med ansvar for at skaffe våben til klubben.

Læs også: Sass sigtes ikke i bedragerisag fra Køge

Læs også: Tommy Kamp sigtet for bedrageri

Over for B.T. bekræfter rockeren, at det er ham, der sidder med ryggen til fotografen, der tilfældigt kom forbi den dag. Han siger, at han og Tommy Kamp over måneder havde mødtes, idet rockerens eks-samlever - der sammen med parrets nu otte-årige søn i dag er en del af et vidnebeskyttelsesprogram, efter at rockeren har tæsket og udsat hende for dødstrusler over en årrække - i 2009 fik fuld forældremyndighed. Først i byretten, siden i landsretten.

Noget som Torben Ohlsen Jensen mener er 'ren chikane' fra offentlige myndigheders side, der skal have rottet sig sammen mod rockeren.

HVAD SYNES DU OM, AT HENRIK SASS LARSEN HOLDER MØDER MED BANDIDOS' KRIGSMINISTER? DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

- Henrik Sass, Tommy (Kamp, red.) og jeg sidder og taler om den sag med min søn - og om, hvad fanden vi skal gøre, siger Torben Ohlsen Jensen om billedet af de tre på caféen, der ifølge rockeren talte sammen i '20-30 minutter'.

Han siger, at Sass Larsen 'absolut' i forvejen kendte til sagen og Torben Ohlsen Jensens Bandidos-baggrund, og at politikeren gerne 'ville kigge på den'.

- Det er mest Tommy Kamp, jeg har mødtes med. Men Sass og Tommy er jo venner og fra Tommy Kamp ved Henrik Sass jo, hvad sagen drejer sig om, siger rockeren.

- Jeg skal se Tommy (Kamp, red.) igen i aften (tirsdag aften, red.), og så tager vi et nyt møde alle tre, siger Bandidos-rockeren til B.T.

Han afventer i øjeblikket en ankesag ved Østre Landsret for blandt andet trusler mod den tidligere samlever, overtrædelse af polititilhold, forsøg på at bortføre sønnen fra den tidligere samlever.

- De har gemt dig væk og givet dig en ny identitet, men alligevel finder vi dig, stod der i et brev, som den tidligere samlever modtog, og som ifølge politiet kom fra rockeren - noget, som denne nægter.

Tommy Kamp, som mandag blev sigtet for bedrageri, fordi han har spist og drukket gratis på en lokal café i årevis mod løfter om at skaffe en lukrativ udebevilling - var i går ikke at træffe for en kommentar. Henrik Sass Larsen, der ifølge en række en kilder tog del i de gratis fornøjelser på caféen, ønskede i går ikke at tale med B.T.

- Nu må I sgu stoppe, sagde han, efter at have lukket døren bag sig, da B.T. mødte ham på bopælen i Køge.

Hvad synes du om, at Henrik Sass Larsen holder møder med Bandidos' krigsminister?

Deltag i debatten under artiklen. De bedste indlæg bliver bragt i B.T. i morgen.

KØB DAGENS AVIS OG LÆS:
- Sass i dårligt selskab
- Dømt for vold og trusler
- Rocker: Vi skal mødes igen.