Fyns Politi ledte hele torsdagen efter spor på Longvej i Refsvindinge, hvor en ti-årig pige blev samlet op af en sexforbryder.
Fyns Politi ledte hele torsdagen efter spor på Longvej i Refsvindinge, hvor en ti-årig pige blev samlet op af en sexforbryder. Foto: Sonny Munk Carlsen

Ændrer markante beskrivelser

Sexforbryderen, som menes af stå bag to sexkidnapninger af småpiger på Fyn, de seneste uger, er ikke nødvendigvis midaldrende - og han kører ikke nødvendigvis i en Opel Astra.

Flere hundrede borgere har henvendt dig til politiet med oplysninger om den mand, som man mener de seneste uger har begået grusomme sexovergreb på to fynske småpiger. Men trods de mange henvendelser, har Fyns Politi endnu ikke fået et gennembrud i sagen.

I håb om at flere borgere henvender sig, præciserer Fyns Politi nu signalementet på den formodede sexforbryder.

De to piger på henholdsvis 10 og 11 år, som blev udsat for sexovergreb, har begge beskrevet gerningsmanden som sandsynligvis værende en midaldrende mand. Men nu ændrer politiet alderen på den formodede gerningsmand.

 Fredag formiddag har skoleleder Kasper Max Karlsen valgt at udtale sig til pressen for første gang, siden overgrebet blev kendt

- Vores nye signalement af gerningsmanden rummer ikke nogen alder. Det har vi valgt, fordi det ofte er rigtig svært for et barn at fastslå voksnes alder. En 30-årig kan være gammel i en 10-årigs øjne. Det samme kan en på 50 år. Derfor melder vi ud, at vi leder efter en voksen mand, siger Henrik Justesen i en pressemeddelelse.

Begge ofre har desuden beskrevet, at manden kørte i en ældre, mørkerød bil. Efter det første overgreb, der skete mod den 11-årige pige i Øster Skerninge den 26. oktober, mente politiet, at bilen var en Opel Astra Stationcar. Men heller ikke det, er politiet sikre på længere - og derved efterlyser man ikke længere en bil af et bestemt mærke.

Sexforbryder 9

- Vi har tidligere efterlyst en bestemt model og type, men jeg vil gerne slå fast, at vi nu leder efter en bil i en mørk, rød nuance, siger Henrik Justesen.

I forbindelse med overgrebet på den 10-årige pige i Refsvindinge efterlyser politiet en gerningsmand med følgende signalement:

En voksen mand, dansktalende, almindelig af højde, almindelig til kraftig af bygning, iført sort/mørk strikhue, sort/mørk bluse, mørkeblå cowboybukser og sorte kondisko. Han var ikke iført en jakke.

Sexforbryder overfalder ny pige på Fyn

Den 11-årige pige, der blev sexkidnappet i Øster Skerninge, har tidligere beskrevet sin gerningsmand på følgende måde: 175 til 180 centimeter høj, lys i huden og almindelig til kraftig af bygning. Han var iført en sort jakke, muligvis en arbejdsjakke, lyseblå cowboybukser med bælte, sort hue og mørk halsedisse, som dækkede underansigtet. Gerningsmanden talte dansk.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Fyns Politi på tlf: 114

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.