Den ti-årige pige, der onsdag blev kidnappet og sexmisbrugt på Fyn, nåede næsten helt hjem, da hun blev samlet op af en sex-forbryderen i en ældre rød bil.

Blot få hundrede meter. Så kort en afstand manglede en ti-årig pige at cykle for at være i sikkerhed onsdag aften. Men den ti-årige pige nåede ikke hjem i tide. I stedet blev hun passeret af en ældre, rød bil, der kørte op foran hende.

Det skete i krydset, hvor hovedvejen -  lige uden for den lille idylliske, fynske flække Refsvindinge -  møder Longvej.

En midaldrende mand trådte ud af bilen og hev pigen ind på bagsædet.

SE GRAFIKKEN: Her har sexforbryderen slået til

Fyn sonny

Derefter begyndte en halvanden times rædselstur. Med tildækkede øjne sad den lille pige på bagsædet, mens den ukendte mand kørte rundt på Fyn med hende. Undervejs talte han pænt til hende og spurgte om, hvor hun gik i skole. Men den hyggelige småsnak dækkede blot over mandens reelle hensigter.

For da pigen halvanden time efter blev sat af på samme sted, hvor hun blev sat op, var idyllen brudt. Den ti-årige var blevet udsat for seksuelle overgreb, oplyser Fyns politi til bt.dk. Politiet vil ikke give nærmere detaljer om, hvad der skete med pigen, men vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi kalder overgrebet 'alvorligt'.

Hundepatruljer er torsdag i gang med at undersøge Longvej for at sikre nye spor efter gerningsmanden.

Ved middagstid torsdag er idyllen i Refsvindinge forsat brudt. Omkring Longvej er der sat afspærringer op, og flere hundepatruljer afsøger området i et forsøg på at sikre sig nye spor efter sexforbryderen, som man nu mener har to sexforbrydelser på samvittigheden.

Et lignende episode skete nemlig den 26. oktober, hvor en 11-årig pige fra Øster Skerninge blev kidnappet og misbrugt af en ligeledes ældre mand i en ældre, rød bil. Og ligesom i tilfældet fra Refsvindinge kørte manden også rundt med den 10-årige pige i sin bil i en times tid.

30 henvendelser i sag om sexkrænker af 11-årig

En pressening er sat op ved et hus på Longvej, og politiets teknikere er desuden også kommet til Longvej torsdag ved middagstid for at lede efter spor.

Politiet har endnu intet bud på, hvem gerningsmanden er, men måske kommer der snart et gennembrud i dagen.

Ifølge Fyns Politi har man nemlig sikret sig DNA-spor i sagen.

- Vi har sikret nogle DNA-spor, og dem har vi sendt til nærmere undersøgelser hos retsgenetikerne, siger Charlotte Nyborg, der er kommunikationsrådgiver hos Fyns Politi.

SE GRAFIKKEN: Her har sexforbryderen slået til

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.