Efter onsdagens politiaktion på Sjælland, hvor 17 rockerborge blev ransaget efter efterretninger om en forestående konflikt, har også de jyske politikredse holdt et godt øje med rockerne.

Ifølge BTs oplysninger var politiet over hele landet adviseret om den sjællandske aktion, men i denne omgang vurderede ordensmagten, at behovet om en indsats var størst i og omkring hovedstaden.Men da en anmeldelse klokken 18.07 løb ind til Nordjyllands Politi, sendte vagtchef Per Jørgensen straks en tanke mod kollegerne på Sjælland.

- Vi får at vide, at nogle rockertyper er efter en mand med et baseballbat. Da vi kommer derud, ser vi, at en bil med folk, der er tilknyttet Bandidos, er kørt ind i en bil med tilhængere af Hells Angels, siger Per Jørgensen til BT.

Ifølge politiet er der ikke tale om fuldgyldige medlemmer af nogen af de rivaliserende rockerklubber - men personerne, som politiet traf på stedet, var allerede godt kendt af myndighederne.

- Vi har anholdt føreren af Bandidos-bilen. Han prøvede at stikke af fra stedet, men det lykkedes så ikke, siger Per Jørgensen.Ifølge politiet vil den anholdte mindst blive sigtet for en overtrædelse af færdselsloven, da han tilsyneladende forsætligt kørte ind i HA-bilen.

- Om det var en udløber af det, der sker på Sjælland, det ved jeg ikke. Vi har den her slags episoder hver eneste uge, siger Per Jørgensen.

Politiet vagtchef bekræfter, at stemningen mellem Bandidos og Hells Angels er anspændt i Nordjylland - helt som de sjællandske politikredse oplever det.