Lyt til artiklen
Hemmelig aftale: Hells Angels og Bandidos vil dele Danmarks byer mellem sig for at skaffe sig fred for politiet.

Lige nu foregår en intensiv aktivitet i skyggesiden af det danske samfund. I takt med et stadig større pres fra politiets side, er rockerbanderne Hells Angels og Bandidos tæt på en omfattende aftale om at dele Danmark imellem sig. De blodige sammenstød de to klubber imellem skal stoppe, forlyder det.

Det erfarer BT fra kilder i miljøet og hos politiet.

Aftalen betyder konkret, at klubberne deler byerne mellem sig, at klubberne ikke må optage hinandens medlemmer, og at der skal være en større kontakt mellem klubberne for at undgå umotiverede voldsepisoder.

Den opsigtsvækkende aftale er kommet i stand, efter Hells Angels og Bandidos er mødtes to gange for at finde fælles fodslag mod politiets øgede opmærksomhed mod rockermiljøet og dets kriminelle og voldelige aktiviteter.

To gange inden for den seneste tid er klubberne mødtes for at diskutere aftalen.

Men selvom roligere tider i miljøet kan være på vej, får det ikke chefen for bandeenheden i Københavns Politi, Lau Thygesen, til ændre deres taktik.

- Så længe de stadig laver kriminalitet, vil vi være massivt efter dem. Vi har tidligere vist, at vi er parate til at gå hårdt til værks med ransagninger og anholdelser. Det vil vi være igen, hvis det bliver nødvendigt, siger Lau Thygesen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jørn ’Jønke’ Nielsen eller præsident hos Bandidos, Michael ’Kokken’ Rosenvold.

KØB BT ONSDAG OG SE KORTET OVER, HVOR KLUBBERNE I FREMTIDEN VIL VÆRE. DU KAN DESUDEN LÆSE, HVEM DER HAR DELTAGET I MØDERNE MELLEM KLUBBERNE.