Foto: Jan Jørgensen
Natten til lørdag var det meste af landet ramt af julefrokoster. Også hovedstaden, hvor der var godt gang i den, fortæller vagtchef Jens Christiansen fra Københavns Politi.

- Vi havde en særlig spektakulær situation ved Dr. Louises bro ved søerne her til morgen, fortæller Jens Christiansen til bt.dk.

- Der var to meget fulde islændinge, der røg i søen i en brandert. Først røg den 27-årige kvinde i vandet i en ordenlig brandert.

Selvom vandstanden ikke er vanvittig høj - måske i omegnen af ½ meter - hoppede hendes 31-årige partner i efter hende for at redde hende.

- Han kommer op igen, men han kan ikke finde hende.

- Der er så vidner på broen, som får tilkaldt os og vi rykker derud sammen med brandvæsenet. Vi får dykkere ud og det hele, men hun er væk.

Hvornår skete det? Var der meget mørkt?

- Det var kl. 05.23. Det ender med, at vi må rekvirere en helikopter fra Rigshospitalet. Den har noget termisk udstyr, så vi kan se i mørke og så finder vi hende.

De to islændinge blev begge kørt over på Rigshospitalet, for der har formodentlig været tale om en del afkøling.

- Desværre har vi netop fået oplyst, at kvinden var blevet så afkølet af mødet med det kolde vand, at hun nu ligger i respirator på Rishospitalet, fortæller Jens Christiansen.

- Den spektakulære redningsaktion var den eneste usædvanlige i hovedstaden, ellers har der blot været det sædvanlige 'fnidder', siger Jens Christiansen
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.