Foto: Politiet

Mystisk seddel fundet i Heidis hjem

Nordsjællands Politi har offentliggjort billeder af to indbrudstyve, der kan være interessante for efterforskningen af drabet på en 41-årig kvinde i Virum i november.

I bestræbelserne på at finde frem til den eller de personer, der i november sidste år dræbte 41-årige Heidi Abildskov i Virum, har Nordsjællands Politi frigivet billeder af to mænd, som er i færd med at begå indbrud i en villa i Gentofte i sommeren 2012.

Fremgangsmåden ved indbruddet, hvor man med en rørtang vred cylinderen ud af låsen, var den samme som ved indbruddet i Virum, der kostede Heidi Abildskov livet.

Politiet oplyser, at man under efterforskningen af drabssagen fandt en rørtang og at man i den anledning siden har foretaget en gennemgang af samtlige indbrud i villaer i området, hvor cylinderen er vredet ud.

- I den sammenhæng har vi fundet frem til disse to personer. De er derfor meget interessante for den videre efterforskning, siger Henrik Suhr, pressekoordinator hos Nordsjællands Politi.

Han fastslår, at de to indbrudstyve på billedet ikke nødvendigvis har noget med sagen i Virum at gøre.

Politiet har også fundet en seddel på Heidi Abildskovs adresse i Virum, og politiet vil gerne høre fra borgere, der måtte kende noget til sedlen eller måske har modtaget en lignende seddel. Den lyder ordret:

»Hej. Vi er en gruppe polakker som prøver at hjælpe andre i Polen. Derfor, hvis i har brugt tøj, sko, eller legetøj, I ikke skal bruge mere, vil i være så venlige at komme det i sække og sætte det ud. Vi vil afhente det søndag mellem kl. 12 og 18. 2012. På forhånd tak. PS: skulle der være spørgsmål til ovenstående kan vi kontaktes på tlf. : 9168 3300«.

SE SEDLEN HER

Og læs mere om den

Har man oplysninger i sagen, kan man henvende sig til Nordsjællands Politi på telefon 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.