Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj.
Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj. Foto: Jacob Schultz/jv.dk

Sexforbryder afslører nye uhyggelige detaljer

25-årig sexforbryder fra Sønderjylland afslører nye uhyggelige detaljer i ny omfattende sag om sexmisbrug af småpiger.

Den 25-årige BN, der er tiltalt for at have krænket 10 mindreårige piger seksuelt, sidder atter i dag på anklagebænken i retten i Sønderborg, hvorfra han nøgternt fortæller om de mange 'seksuelle forhold', han har haft til helt unge piger.

Forhold, som han nu i et 11 sider langt anklageskrift er tiltalt for, idet flere af pigerne er under 15 år, og idet han ifølge anklageskriftet har tvunget pigerne til blandt andet samleje ved at true med at offentliggøre intime billeder, som han har taget af dem.

Tirsdag morgen drejer det sig om hans hidtil yngste 'bekendtskab', der var blot 12 år gammel, da han havde sex med hende under Tønder Festival i sommeren 2008.

- S (den 12-årige pige, red.) tager min hånd, og så går vi en tur over i en skov. S trækker mig med ind i en skov, og derinde har vi sex, forklarede BN, der i sommeren 2008 netop var fyldt 21 år.

- Det regnede, så vi var helt gennemblødte, kan jeg huske, forklarede den nu 25-årige mand, der så sent som i februar 2011 blev idømt fængselsstraf på to år og seks måneder for voldtægt og krænkelser af småpiger.

- Hvor gammel troede du, hun var? spurgte anklageren, der stillede sig meget skeptisk overfor den omstændighed, at den unge pige selv trak BN med ind i en drivvåd skov for at have sex.

- Gammel. Hun lignede i hvert fald ikke en på 12, svarede BN, der efterfølgende forsikrede domsmændene om, at han aldrig ville have taget kontakt til pigen, hvis han kendte hendes alder.

BN har, ligesom hovedparten af de andre mindreårige piger, han er tiltalt for at misbruge, mødt den dengang 12-årige pige på internettet, hvor han har en hel række af falske profiler. Flere af profilerne er oprettet i pigenavne og med falske profilbilleder af unge piger.

I retten i Sønderborg er nævningetinget netop blevet forevist flere billeder af den 12-årige pige, som BN har taget i sin lejlighed i Haderslev, hvor hun var på besøg med en veninde. Billederne, hvor pigen poserer med bar overkrop, fik flere af nævningene til at vende hovedet i afsky. Specielt da den 25-årige forklarede, at han fik lov til at få sædafgang ud over hendes nøgne overkrop.

- Hun (den 12-årige pige, red.) spurgte, om hun og hendes veninde måtte få det sidste af min hash. Hvad vil I gøre for det?, spurgte jeg. Hun sagde, at hun da gerne ville give mig et handjob. Fair nok, tænkte jeg, og så kom jeg ud over hendes bryster. Så sad vi og røg noget hash, og hendes veninde spurgte mig, om de så måtte få noget mere hash, hvis jeg fik lov at knalde hende. Jeg sagde okay, og så havde vi sex på sofaen, forklarede BN til stor afsky for de fremmødte tilhørere i retten.

Der ventes at falde dom i sagen den 10. december.

Bt.dk følger sagen...

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.