Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den britiske superstjerne, Harry Styles aflyser nu koncerten i Royal Arena.

Det sker efter gæster har ventet i flere timer.

»Mit hold og jeg beder for alle involverede i skyderiet i det københavnske storcenter. Jeg er i chok. Kærligst, H,« skriver han på det sociale medie, Snapchat.

Ifølge TV 2 News er folk på vej ud af Royal Arena.

Den 28-årige stjerne skulle optræde i arenaen lige ved siden af Field's. Hele området på Amager er påvirket af skyderiet i shoppingcenteret, hvor flere er dræbt.

I løbet af aftenen har der været stor forvirring om koncerten ville blive afholdt midt i det kaos, der hersker i området. Men nu er den aflyst.

På TV 2 News forklarede tidligere drabschef ved Københavns Politi, Jens Møller, at man formentlig kunne forsætte koncerten, fordi politiet havde pågrebet gerningsmanden, og at der derfor ingen fare var ved at afholde koncerten.

Live Nation, der arrangerer koncerten, sagde også tidligere på aftenen, at koncerten ville blive afviklet efter planen.

»Politiet har også givet ok til, at koncerten kan forløbe planmæssigt. Vi hjælper publikum ind i arenaen så hurtigt og stille og roligt som muligt, og der er allerede over halvdelen af publikum inde. Vi ønsker alle en god koncert,« udtalte Live Nation.

Det foragede dog straks på Twitter.

»Klamt i afholder koncerten, når har været et masseskyderi få 100 meter derfra. Men penge er åbenbart vigtigere,« skrev en bruger.

En anden mente, at det varuforsvarligt at lukke koncertdeltagerne ud.

»Op mod 16.000 personer sendt ud i det fri midt i en aktiv politiaktion. Tror, det er smartere at holde dem inde sammen med Harry,« skrev en anden.

Andre læser også