I 1977 ledte politi og redningsmandskab forgæves efter den forsvundne Uwe Schlichting-Hansen både med både og helikoptere. Her et billede af havnen i Aabenraa, hvor en redningshelikopter var i aktion tilbage i 2005. (Arkivfoto)
I 1977 ledte politi og redningsmandskab forgæves efter den forsvundne Uwe Schlichting-Hansen både med både og helikoptere. Her et billede af havnen i Aabenraa, hvor en redningshelikopter var i aktion tilbage i 2005. (Arkivfoto) Foto: Jens Nørgaard Larsen

Hans bil fundet på bunden af jysk havn

Trods en intens eftersøgning lykkedes det ikke at finde Uwe Schlichting-Hansen, som forsvandt for 35 år siden. Nu er hans bil dukket op.

Det var den 18. november 1977, at Uwe Schlichting-Hansen forsvandt. Han er aldrig siden blevet set.

Han var 29 år, da han forsvandt. Arbejdede som typograf og boede på Frueløkke i Aabenraa.

Det skriver Jydskevestkysten fredag.

Dykkere dukker op i ulykkesstatistikkerne

I en avisartikel fra den 24. november 1977 i Jydske Tidende kan man læse, at Uwe Schlichting-Hansen plejede at spise hos sine forældre på Gammel Kongevej hver aften.

Da han ikke kom den 18. november, og han heller ikke var på sin bopæl, blev han efterlyst.

Han kørte væk i sin gule Fiat 128 og blev betegnet som nedtrykt, da han forsvandt.

Dykkere dukker op i ulykkesstatistikkerne

Han blev efterlyst i aviser og radio med detaljeret beskrivelse om hans tøj og udseende, men det gav ikke nogen afgørende spor.

Der blev brugt mange kræfter på at prøve at finde Uwe Schlichting-Hansen tilbage i 1977. Også på det sted, hvor hans bil i onsdags blev fundet ved en tilfældighed.

I 1977 ledte dykkerne flere gange efter ham i havnen. Der blev trukket net over havbunden, og en helikopter ledte fra luften, men han blev aldrig fundet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.