Den norske prinsesse Märtha Louise har succes med at tale med engle. Her ses hun med sin mand Ari Behn (arkivfoto).
Den norske prinsesse Märtha Louise har succes med at tale med engle. Her ses hun med sin mand Ari Behn (arkivfoto). Foto: FRANK MAY

Den norske prinsesse Märtha Louise fortsætter med at leve sit alternative liv, hvor hun blandt andet taler med engle. Nu vil prinsessen udgive endnu en englebog.

Ingen apanage og ingen titel som kongelig. Til gengæld har hun lov til at fylde sit liv med engle. Og det har hun tænkt sig at fortsætte med.

Norske prinsesse Märtha Louises , der i 1990’erne var kendt for sit talent indenfor ridebanespringning og gjorde det godt som konkurrencerytter, valgte for nogle år siden at sadle om i sit liv.

LÆS OGSÅ:

Prinsesse Märtha Louise1

I 2002 besluttede hun at blive selvstændig og frasagde sig dermed sin apanage og titel som ’hendes kongelig højhed’. Kort efter giftede hun sig med den borgerlige Ari Behn, og i 2007 åbnede hun under stor bevågenhed fra pressen en engleskole.

Märtha Louise hævdede dengang, at hun var synsk og havde haft overnaturlige evner siden barndommen. Engleskolen ved navn Astarte Education tilbyder blandt andet en en treårig oplæring i 'reading', 'healing' og 'berøring' for 24.000 kr. årligt.

- Jeg har altid været interesseret i alternative behandlingsformer, skriver Märtha Louise på hjemmesiden.

LÆS OGSÅ:

Märtha Louise

Og det går tilsyneladende godt med englene for prinsessen.

For hendes første bog om engle, som udkom i 2009, er blevet solgt i så mange eksemplarer, at prinsessen nu har valgt at udgive endnu en engle-bog. Mens den første bog fik navnet 'Mød din skytsengel’, vil den næste bog bære titlen ’Englenes hemmeligheder’.

- Denne bog er genremæssigt indenfor området åndelig selvudvikling og bygger på det arbejde, som forfatteren laver på skolen, siger Ida Berntsen, der er forlagschef for forlaget Cappelen Damm, der udgiver bogen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.