Hele tre gange i 2006 brød 21-årige LMS ind til nøgne kvinder i Consul Solcenter i Roskilde og truede med at slå dem ihjel, hvis de ikke gav ham seksuelle ydelser.

Det kostede ham fem års fængsel ved Østre Landsret.

- Nok umoden, men ikke psykisk syg, lød konklusionen i mentalundersøgelsen dengang. Det var i marts 2007.

I morgen sidder LMS atter på anklagebænken. Som prøveløsladt – længe inden de fem års straf var udstået – skal han nemlig atter have forgrebet sig på to kvinder.

Den ene fik tæsk og undgik kun at blive voldtaget, fordi hun havde held til at flygte. Den anden blev ifølge politiet truet på livet til at have oral-sex med LMS.

Har forstået alvoren

Og denne gang lader det til, at myndighederne har forstået sagens alvor.

- Vi påstår forvaring. Jeg vil ikke udtale mig om den konkrete sag, men jeg kan sige, at anklagemyndigheden generelt kun gør det, når Retslægerådet anbefaler det, siger anklager Anne Birgitte Stürup fra Statsadvokaten for København og Bornholm.

Tre år efter at han bliver dømt for tre sex-overgreb mod kvinder, gør han det tilsyneladende igen. Er der ikke noget, der tyder på, at man tog fejl i 2007, og at de nye to sager kunne være undgået?

- Det er ikke noget, jeg gør mig nogen tanker om offentligt, det er private tanker, siger Anne Birgitte Stürup.

Det første nye overgreb, som skal have fundet sted, mens LMS var prøveløsladt, er ifølge anklageskriftet sket 31. juli 2010 i Haslev. Her er den 21-årige tiltalt for forsøg på voldtægt i en trappeopgang.

- Da han blev afvist og skubbet væk, slog LMS (navn indsat, red.) hende to gange på nakken/ryggen med knyttet hånd, så hun faldt, rev hende i håret og kastede en kniv efter hende, da hun flygtede, står der i anklageskriftet.

Han er i forbindelse med kvindens flugt også tiltalt for vold.

- Tiltalte skubbede til XXX, så hun faldt med sin cykel, lyder anklagen.

Det andet overgreb skal være sket 5. august 2010 nær Vestamager metrostation. Et overgreb, der blev eksponeret bredt i landets medier, da politiet offentliggjorde overvågningsfotos af den formodede gerningsmand.

Det førte få timer senere til anholdelsen af LMS.

Vidner nær gerningsstedet beskrev efter overgrebet, hvordan de havde set en kvinde give en mand oral-sex, men at de ikke havde fanget sagens brutale alvor.

- Flere beboere kom med tilråb, og en enkelt råber, om de ikke kan finde et hotel. Gerningsmanden svarer på en måde, så beboerne tror, at der er tale om et romantisk forhold. Kvinden tør ikke sige noget, fordi manden har truet hende med, at han har en kniv, fortalte politiet kort efter overfaldet.

40 minutter langt mareridt

Ifølge anklageskriftet gennemlevede kvinden den aften et næsten 40 minutter langt mareridt.

Det begyndte omkring kl. 23.06, da kvinden gik alene på en sti nogle hundrede meter fra stationen. Her skal LMS have grebet fat i hende bagfra, slæbt hende et stykke bort og sagt, at ’han ville stikke hende ned’, hvis hun ikke afleverede mobiltelefon, kreditkort og pin-kode.

Ifølge anklageskriftet gentog han derpå truslerne og tvang kvinden til at ’sutte på hans penis’.

Rædslerne sluttede først kl. 23.45, efter at gerningsmanden havde slået kvinden flere gange i hovedet, holdt hende fast og trukket hendes bukser ned og ’befølt hende i skridtet.’

Ifølge Rolf Gregersen, der er forsvarer for LMS, afviser den 21-årige anklagerne.

- Han nægter sig pure skyldig i begge forhold. Han siger, at han ikke kender noget til de forhold, der beskrives, fortæller Rolf Gregersen.