Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det var en dybt chokeret og rystet Henrik Sass Larsen, bt.dk onsdag aften fik i telefonen ovenpå en historie på Køge.tvs internet-side, hvor en anholdt i en narko-sag i Køge beskylder den socialdemokratiske toppolitiker for at købe ulovlige piller.

- Det er bysladder, og det er grænseoverskridende det her. Jeg kender intet til det. Er det mig, der skal bevise jeg er uskyldig. Jeg forstår ikke jeg skal stå model til det her, er det kommet dertil, siger Henrik Sass Larsen, der står til en toppost i en kommende regering.

Henrik Sass Larsen har boet i Køge i mange år, og det er en narko-razzia i en café i byen, der pludselig hvirvler hans navn ind i en sag om amfetamin-handel.

To mænd i 30'erne er anholdt og varetægtsfængslet i sagen, og den ene af de anholdte har ifølge Køge.tv nævnt Henrik Sass Larsen som køber af ulovlige piller.

Ifølge Køge.tv er de to mænd sigtet og fængslet blandt andet for besiddelse af 700 gram amfetamin, men det ønsker politiet ikke at bekræfte.

- Vi har anholdt to mænd i 30'erne og sigtet dem for besiddelse af en pæn portion narkotika, fortæller vicepolitikommissær Niels Kristoffersen til Ritzau.

De to mænd blev ved et grundlovsforhør for lukkede døre ved retten i Roskilde fængslet til 14. april.