To mænd dømt ved Retten i Holbæk for millionbedragerier og narkohandel. Den ene bliver udvist efter fængselsstraffen.

Der faldt hårde straffe, da Retten i Holbæk onsdag fandt to Black Cobra-medlemmer skyldige i blandt andet bedrageri for millioner af kroner.

Den 21-årige Martin Krog-Nielsen fra Kalundborg fik fem års fængsel, den 26-årige Edmin Heric, Kalundborg, som ikke er dansk statsborger, fik fem et halvt års fængsel og blev udvist efter endt afsoning af straffen. Det skriver Kalundborgs Folkeblad og www.nordvestnyt.dk

Begge blev fundet skyldige i bedragerier for 2,5 millioner kroner samt køb og salg af narkotika.

Dermed har Retten i Holbæk nu sat et foreløbigt punktum i en sag, som tog sin begyndelse sidste år, hvor politiet gennem længere tid aflyttede de to nu dømtes telefoner.

I begyndelsen af november 2008 slog politiet så til i en storstilet aktion, hvor flere ejendomme i Kalundborg blev ransaget. Ved aktionen blev der fundet nyt værktøj i så store mængder, at politiet måtte bruge fem flyttebiler til at transportere de beslaglagte ting væk.

De to unge mænd blev i retten fundet skyldige i at have oprettet to fupfirmaer, som de brugte til at skaffe sig kontokort hos Silvan-kæden og andre virksomheder. Derefter gik de i gang med at købe varer i stor stil for i alt 2,5 millioner kroner. De betalte dog aldrig for varerne.

Retten fandt også, at de to købte og solgte større mængder af narkotika i form af heroin, kokain samt amfetamin og hash.

Både Edmin Heric og Martin Krog-Nielsen ankede på stedet deres domme til landsretten.

/ritzau/