Politiet mødte talstærkt frem efter skuddramet i Hobro mandag eftermiddag.
Politiet mødte talstærkt frem efter skuddramet i Hobro mandag eftermiddag. Foto: Henning Bagger
Det var et medlem af rocker-klubben Hells Angels, der mandag eftermiddag blev skuddræbt i en villa i Hobro.

Det fortæller Thomas Granstrup, der er presseansvarlig hos Hells Angels til bt.dk.

- Jeg kan bekræfte, at det er rigtigt, at det er et af vores medlemmer, der er blevet dræbt i Hobro, siger han.

Den 30-årige HA-rocker, der blev dræbt, var medlem af den nystartede HA-afdeling North Area i Nordjylland. Afdelingen åbnede den 2. maj. Han har dog været medlem af HA i flere år.

- Vi synes jo alle sammen, det er trist uanset omstændighederne, når et medlem dør. Vi kender jo alle hinanden rigtig godt, siger Thomas Granstrup.

Den 30-årige blev dræbt, da han sammen med en kammerat besøgte en villa på Homarksvej i Hobro mandag kort før kl. 16.30.

Den 30-årige besøgte villaen sammen med en 38-årig mandlig kammerat, der blev alvorligt såret, da han blev ramt af skud i ansigtet. Den 38-årige blev kørt til Aalborg Universitetshospital, hvor han straks blev lagt på operationsbordet.

- Den seneste melding, vi har modtaget, er, at han umiddelbart er uden for livsfare, men at han stadig er på operationsbordet, fortæller efterforskningsleder ved Nordjyllands Politi, Lars Nørskov Jørgensen, til bt.dk omkring kl. 20.

Ifølge Thomas Granstrup var den 38-årige mand ikke medlem af HA.

- Han var en privat kammerat af den 30-årige, siger han til bt.dk.

Den formodede gerningsmand er en 32-årig mand, der ifølge politiet er beboer i villaen. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag sigtet for drab og drabsforsøg.

Han menes også, ifølge flere medier, at have en tilknytning til HA. Ifølge Thomas Granstrup er han dog ikke medlem af rockerklubben nu.

- Men jeg kan ikke afvise 100 procent, om han har haft en tilknytning til klubben tidligere, lyder det fra HA's presseansvarlige.

Efterforskningsleder hos Nordjyllands Politi, Lars Nørskov Jørgensen, vil hverken be- eller afkræfte, hvorvidt en eller flere af de tre involverede i skudepisoden har tilknytning til Hells Angels.

Politiet vil endnu heller ikke oplyse, hvilken slags skydevåben, der er blevet brugt, ligesom man heller ikke med sikkerhed vil afsløre motivet endnu. Ifølge politiet er uenighed om gæld dog et af de motiver, der efterforskes.

Thomas Granstrup vil heller ikke udtale sig om, hvad HA-medlemmet og hans ven skulle hos den 32-årige.

- Jeg har hørt noget om, hvad de skulle, men det kan jeg ikke udtale mig om med sikkerhed, siger han.

Kender du noget til skuddramet i Hobro, så kontakt gerne bt.dk på 1929@bt.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.