Ny anholdelse hos Hells Angels. Nu er en såkaldt hangaround blevet anholdt og sigtet for medvirken til et drab, der ellers var klar til at komme for retten.

Selv om sagen egentlig er klar til at komme for retten, så har bandeenheden i Københavns Politi anholdt endnu en mistænkt i sagen om likvideringen af en 26-årig mand på Amager.

Ahmad Jamali blev den 1. juli sidste år skudt ned, da han sad i sin bil på Refshalevej nær Christiania. Statsadvokaten har for kort tid siden færdiggjort anklageskriftet, hvor et fuldgyldigt medlem af Hells Angels tiltales for selve drabet.

Men nu mener bandejægerne i politiet altså, at de kan bevise, at endnu en mand var blandet ind i den brutale nedskydning.

Det er en 22-årig såkaldt hangaround til Hells Angels, som fredag fremstilles i grundlovsforhør i København. Han blev anholdt torsdag formiddag.

Anholdelsen kom kun få dage efter den store aktion, hvor hele 13 personer fra miljøet omkring rockergruppen blev anholdt og fængslet for en stribe forskellige drabsforsøg.

Drabet på Refshalevej bunder efter alt at dømme i nogle stridigheder mellem de forskellige fraktioner af hashpushere på Christiania. En del af hashsælgerne har traditionelt en tilknytning til netop Hells Angels.

Tre dage efter drabet blev den 33-årige Olcay Ünal dræbt, da han mødte op ved en mindehøjtidelighed for netop Ahmad Jamali. Der var tilsyneladende tale om en regulær hævnaktion oven på drabet på Refshalevej.

To mænd er nu tiltalt for det drab. En er tiltalt for at trykke på aftrækkeren, mens en anden er tiltalt for at have lokket Ünal ind i en ren dødsfælde ved at have kørt ham ud til mindehøjtideligheden, hvor morderen ventede.

/ritzau/