Skoleskyderiet i Connecticut rangeres af flere amerikanske medier som den værste skolemassakre i USAs historie. Mindst 28 personer - herunder tyve børn har indtil videre mistet livet i et vanvittigt skuddrama på grundskolen Sandy Hook Elementary School i Newtown i delstaten Connecticut, USA. her ses pårørende udenfor skolen.
Skoleskyderiet i Connecticut rangeres af flere amerikanske medier som den værste skolemassakre i USAs historie. Mindst 28 personer - herunder tyve børn har indtil videre mistet livet i et vanvittigt skuddrama på grundskolen Sandy Hook Elementary School i Newtown i delstaten Connecticut, USA. her ses pårørende udenfor skolen. Foto: ADREES LATIF

Det kunne dårligt være værre, da den 20-årige Adam Lanza i går gik total amok og skød vildt omkring sig på Sandy Hook Elementary School i byen Newtown, Connecticut, så i alt 20 børn og syv voksne til sidst lå dræbt i massakren.

Men undervejs mens den vanvittige gerningsmand på frygteligste vis spredte død på skolen, kunne alle elever og lærere høre deres kammeraters desperate skrig uanset hvor, de befandt sig, fordi højtaleranlægget var slået til over hele området.

Det skriver den britiske avis The Daily Mail.

Så mens Adam Lanza med sine frygtindgydende skarpladte våben var døden i egen grusomme person i den ene ende af skolen, kunne de små rædselsslagne børn helt ned til femårs-alderen høre, hvad der foregik.

Og dermed også frygte og forestille sig, hvad der måske ventede dem selv.

Blodbadet i Newton kunne være endt endnu mere grufuldt, beretter Daily Mail videre. Det var det angiveligt gjort, hvis ikke flere af lærerne på skolen sørgede for at få mange af eleverne af vejen og gemt væk på aflåste toiletter, i klasselokaler og i skabe.

Der blev dræbt 20 små børn på selve skolen, mens seks voksne måtte lade livet.

Forinden Adam Lanza satte sig i en bil for at sprede død og ødelæggelse på Sandy Hook Elementary School, havde han dræbt sin egen mor, der også er lærer. Hende tog han livet af sin egen lejlighed.

Som sin sidste handling rettede Adam Lanza et af sine våben mod sig selv og trykkede af og gjorde på den måde sig selv til det 28. offer.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.