Et vidne har nu meldt sig i sagen om den 52-årige kvinde, der blev udsat for et voldsomt voldtægtsforsøg natten til søndag, da hun var på vej hjem fra julefrokost

Klokken er lidt i fire om natten, da kvinden bliver skubbet omkuld bagfra, i den opgang, som hun var ved at låse sig ind i på Ny Munkegade i Aarhus centrum.

- Hun overnatter ved en veninde. Han kommer bagfra og det var mørkt, så hun ser ham ikke tydeligt, fortæller vagthavende ved Østjyllands Politi.
Men gerningsmanden bliver afbrudt i sit forehavende, da et ukendt vidne råber efter ham. Ham vil politiet gerne have fat i.

- Overfaldet var meget voldsomt. Vi vil gerne snakke med den person, der fik det stoppet, da han måske kan have en bedre beskrivelse af gerningsmanden, siger vagthavende og opfordrer personen til at ringe til Østjyllands Politi.

Vidnet beskrives som mand, dansker, 20 - 25 år, omkring 180 cm høj, iført marineblå eller mørk halvlang jakke samt hvidt eller stribet tørklæde. Ifølge Østjyllands Politi har et vidne meldt sig, men de vil endnu ikke be- eller afkræfte, om det er den mand, der fik voldtægten stoppet.

Kvinden har pådraget sig skader i ansigtet og på kroppen efter overfaldet, og politiet fortæller til bt.dk, at gerningsmanden muligvis har fulgt efter hende, da hun var på vej hjem.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.