Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den unge kvindes svangerskab før ægteskabet var mere, end familien kunne acceptere. En 19-årig pige, der forrige lørdag blev tævet af familiemedlemmer, var gravid. Det erfarer Ekstra Bladet.

Familiemedlemmerne kendte til graviditeten. Men i stedet for kram og kærlige lykønskninger kvitterede familien med tørre tæsk. Torsdag i sidste uge blev kvindens far, 20-årige storebror og stedmor ved retten i Glostrup varetægtsfængslet og sigtet for overfald på både den 19-årige og hendes jævnaldrende kæreste.

Det var pigens kæreste, der sidste lørdag anmeldte familien til politiet. Ifølge ofrenes forklaring skete overgrebene tidligere på dagen først i pigens families hjem, et nedslidt parcelhus i Hvidovre - siden i Albertslund, hvor noget familie bor.

Gennem flere timer blev både den 19-årige og hendes jævnaldrende kæreste slået voldsomt med knytnæver. - Parret ville angiveligt gifte sig. Men det brød hendes familie sig ikke om. Vi betragter voldssagen som æresrelateret, siger Charlotte Skovby, efterforskningsleder, Københavns Vestegns Politi.

Oplysningen om den 19-åriges graviditet vil hun ikke kommentere.

Den 19-årige udkårne har rødder i Indien, hvilket ikke fik familien til at se på den fremtidige svigersøn med mildere øjne. Den gravide kvindes familie har rødder i Pakistan. De tre familiemedlemmer er varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.