Politiet foretog torsdag formiddag en historisk totalkontrol, hvor alle køretøjer blev stoppet to steder på øen.
Politiet foretog torsdag formiddag en historisk totalkontrol, hvor alle køretøjer blev stoppet to steder på øen. Foto: Sonny Munk Carlsen
Torsdagens historiske totalkontrol af bilister resulterede i en lidt pudsig afsløring. Fundet af to kilo skunk ledte nemlig Fyns Politiet til et helt skunklaboratorium.

- Man kan jo forestille sig meget, men at vi fik afsløret et skunklaboratorium i dag, var der nok ikke nogen, der havde forestillet sig i morges. Men det viser bare, at sådan en kontrol ikke bare handler om at sikre trafikken, men at den kan være med til at afsløre mange andre former kriminalitet, siger Erik Halkjær, der er pressetalsmand hos Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Det usædvanlige fund blev gjort hos en 32-årig mand, der tidligere på dagen var blevet taget med to kilo skunk i sin bil under politiets store kontrol. Manden blev anholdt, og politiet ransagede hans bopæl i Odense.

Under ransagningen fandt politiet altså et større skunklaboratorium, og det viste sig, at manden har stjålet strøm for at kunne dyrke planterne.

Den 32-årige mand er derfor sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer og for tyveri af strøm.

LÆS OGSÅ 
Totalkontrol på Fyn


Torsdag formiddag foretog Fyns politi en historisk totalkontrol, hvor alle køretøjer blev stoppet to steder på øen. I samarbejde med blandt andre SKAT, Bilinspektionen, Fødevarestyrelsen, Arbejdstilsynet, Udlændingestyrelsen, Vejdirektoratet og de fynske kommuner blev alt tjekket igennem. Torsdag eftermiddag gjorde man det endnu engang.

Indtil videre siger politiets opgørelse, at der er skrevet bøder ud for knap 800.000 kr. alene til lastbiler. Herunder kan du se præcis, hvad der blev givet bøder for.


SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.