I weekenden blev en mand i 40'erne udsat for et voldsomt overfald, der efterlod ham i kritisk tilstand.

Onsdag foretog Nordjyllands Politi den første anholdelse i sagen. Der er tale om en 17-årig ung mand fra lokalområdet i Vendsyssel.

'Det var på baggrund af tip fra borgerne, at vi kom på sporet af de mulige gerningsmænd til volden. Vi siger tak for de mange henvendelser fra offentligheden i sagen,' siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Lene Madsen, i en pressemeddelelse.

Politiet oplyser, at den unge mand er sigtet for kvalificeret vold, og han bliver fremstilet i grundlovsforhør 21. november.

Kender du noget til sagen? Tip redaktionen på 1929@bt.dk.

Det forventes, at det bliver afholdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen af sagen.

Den 17-åriges anholdelse har også ført til yderligere anholdelser i sagen. Nordjyllands Politi oplyser, at man har anholdt yderligere fem i sagen i alderen 17 til 22 år.

'Vi forventer, at de øvrige anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af fredagen,' siger politikommissær Lene Madsen og fortsætter:

'Vi har yderligere efterforskningsskridt, vi skal have foretaget, for få afdækket hændelsesforløbet, blandt andet afhøringer af de anholdte. Derfor har vi ikke yderligere informationer i sagen lige nu.'

De seks anholdte stammer alle fra lokalområdet.

Ifølge Ritzau blev manden overfaldet, da han bad en gruppe unge mænd om at dæmpe sig.

Den besked tog de ikke godt imod, og det udløste det brutale overfald.