Fyns Politi fortsætter eftersøgningen af gerningsmanden til et seksuelt overgreb mod en 10-årig pige på Fyn. Som et yderligere led i efterforskningen har politiet fredag bedt om overvågningsfilm fra tankstationer i Ørbæk .
Fyns Politi fortsætter eftersøgningen af gerningsmanden til et seksuelt overgreb mod en 10-årig pige på Fyn. Som et yderligere led i efterforskningen har politiet fredag bedt om overvågningsfilm fra tankstationer i Ørbæk . Foto: Sonny Munk Carlsen
Fyns Politi bliver bestormet med henvendelser i sagen om de to sexovergreb på mindreårige piger, der er foregået de seneste tre uger. Ind til videre er 20 mistænkte blevet undersøgt.

Selv om det vælter ind med navne og oplysninger om biler, der kan passe på den sexforbryder, der i disse dage jagtes intenst på Fyn, så har politiet endnu ikke fået et gennembrud i sagen.

- Vi har været ude at tale med 20 mistænkte personer, som der er blevet peget på, men mange af dem er skrevet ud af sagen, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi.

Sexforbryder 9

Allerede torsdag havde politiet undersøgt 12 af de mistænkte, og fredag eftermiddag melder politiet, at yderligere otte personer er blevet undersøgt. De 20 personer er udelukkende folk, som politiet er blevet tippet om. Derudover undersøger politiet også tidligere sexforbrydere.

- Vi undersøger sager, hvor personer har lavet noget lignende tidligere. Der går vi ind og ser på, hvor personerne befinder sig nu - altså om de for eksempel sidder i fængsel, siger Henrik Justesen.

Fyns Politi har dog endnu ikke foretaget anholdelser i sagen.

- I langt de fleste tilfælde har vi selvfølgelig talt med dem og afhørt dem, og så må vi forholde os til den forklaring, de giver, siger Henrik Justesen.

Som et yderligere led i efterforskningen har politiet fredag bedt om overvågningsfilm fra tankstationer i Ørbæk . Den lille fynske by ligger tæt på Refsvindinge, hvor en 10-årige pige blev sexkidnappet af sexforbryderen onsdag eftermiddag, og politiet håber, at overvågningskameraerne måske har fanget gerningsmanden.

Sexforbryder eftersøges

Hvad ser I efter på videoerne?

- Vi kigger selvfølgelig efter en ældre, rød personbil, og personer, der svarer til signalementet og folk, der er alene i bilen, siger Henrik Justesen.

Politiet udsendte tidligere i dag et ændret signalement af den formodede sexforbryder. Politiet beskriver ham som en voksen mand, der kører i en ældre, rød bil. De to piger har desuden fortalt, at han ved overgrebene lugtede af røg, og at han bar en sort hue.

Sexforbryder slår til igen

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.