43-årige Miriam Camilla Gunlund har været forsvundet siden nytårsdag. Nu frygter politiet, at der er sket en ulykke. Privatfoto.
43-årige Miriam Camilla Gunlund har været forsvundet siden nytårsdag. Nu frygter politiet, at der er sket en ulykke. Privatfoto. Foto: Privatfoto

Politiet står på bar bund, efter den 43-årig Miriam Camilla Gunlund forsvandt sporløst 1. januar.

Nordsjællands Politi kæmper med tiden i sagen om den 43-årige kvinde, som forlod sit hjem i Charlottenlund på årets første dag for at besøge sin mor i Snekkersten, men her dukkede hun aldrig op. Nu frygter politiet, hun har været udsat for en ulykke.

- Vi har været ude i hendes lejlighed og er ude og tale med venner og bekendte, men det har ikke hjulpet os tættere på hende. Vi frygter, at der kan være tale om en ulykke, fordi hun ikke har givet lyd fra sig, og ingen har set hende siden, hun forlod sit hjem. Men vi tør på nuværende tidspunkt ikke gisne om, hvad der kan være sket, siger vicepolitikommissær Finn Janniche fra Nordsjællands Politi.

På dagen, hvor hun forsvandt, blev hendes bil fundet efterladt i Helsingør. Derfor er hjemmet i Charlottenlund og Helsingør to vigtige fokuspunkter i eftersøgningen.

- Hendes bil bliver fundet 100 meter fra færgeterminalen, og telefonen bliver slukket i Helsingør. Derfor er det helt oplagt for os at se overvågningsfilm fra færgen igennem, for at se om hun er gået ombord. Men det er ærligt talt mærkeligt i disse moderne tider, at telefon eller dankort ikke har været brugt siden. Den slags giver os normalt spor, siger Finn Janniche.

Politiet har set kvindens bankkonti igennem, for at se om bevægelser på disse kan afsløre, hvor hun er eller har befundet sig. Men indtil videre har sidste transaktion fundet sted før nytåret.

Nordsjællands Politi hører gerne fra alle, der kan have set Miriam Camilla Gunlund.

- Vi har fået en del henvendelser, efter sagen var på tv i går, hvor folk mente at have set hende i Helsingør, men indtil videre har det ikke hjulpet os videre. Men vi tager naturligvis den slags henvendelser meget seriøst og hører fortsat gerne fra folk, der mener at have set hende, siger vicepolitikommissæren.

Miriam Camilla Gunlund beskrives 43 år, 165 cm høj, slank af bygning og med mellemblondt skulderlangt hår sat op i en hestehale. Da hun forsvandt, var hun Iført en sort frakke med pelskrave, sort og hvid mønstret kjole og sorte stilletstøvler. Hun bar desuden guldøreringe og havde en sort lædertaske med sig.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.