Det er nu snart en uge siden, at den svenske journalist Kim Wall på mystisk vis forsvandt efter en ubådstur med den danske opfinder Peter Madsen. Nu beder familien til den savnede kvinde om hjælp til at få vished om deres familiemedlems skæbne.

Hvad, der præcist er sket med 30-årige kvinde, er stadig et ubesvaret spørgsmål, som både københavnsk og svensk politi fortsat arbejder på at finde et svar på.

Men håbet om at finde den svenske journalist i live svinder langsomt ind, det erkender Kim Walls familie torsdag i et brev til TV2.

I brevet forklarer familien, at de gennemgår den værst tænkelige tid i deres liv, og at de ofte har været bekymrede for Kim Wall, når hun som journalist har dækket begivenheder, der kunne udvikle sig i en farlig retning. Men tanken om, at noget kunne ske hende på denne opgave, havde ikke strejfet dem.

»At noget kunne ske hende i København, blot nogle få kilometer fra barndomshjemmet, kunne vi overhovedet ikke forestille os. Nu ser det ud som om, det værste er sket,« lyder det blandt andet i brevet fra familien til TV2.

Selvom familien erkender, at sandsynligheden for at få Kim Wall hjem i levende live svinder ind dag for dag, så beder de i brevet alligevel offentligheden om hjælp for at få vished om Kim Walls skæbne.

De opfordrer derfor alle borgere, der kan have nogen som helst oplysninger, som kan hjælpe politiet i en retning, til at kontakte politiet og viderebringe oplysningerne.

Kim Wall blev meldt savnet fredag, efter at have været ombord på den danske opfinder Peter Madsens ubåd. Peter Madsen selv blev reddet i land, men den svenske journalist var sporløst forsvundet. Peter Madsen er efterfølgende blevet sigtet for på et ukendt sted på en ukendt måde at have slået hende ihjel. Lørdag blev han varetægtsfængslet for uagtsomt manddrab, selvom politiet fortsat ikke har fundet et lig i sagen.