14-årige Line Jakobsen Futtrup fra Nakskov har været forsvundet siden mandag.
14-årige Line Jakobsen Futtrup fra Nakskov har været forsvundet siden mandag.

14-årige Line er forsvundet på femte døgn. Men flere har set hende, og politiet opfordrer hende til at give lyd fra sig.

Mandag kom Line Jakobsen Futtrup ikke hjem til sin familie som aftalt. Hun blev efterlyst hos politiet, og mere end tusinde mennesker har siden delt efterlysningen på Facebook med opfordring om at hjælpe med at finde Line.

Men i modsætningen til, hvad mange frygter, så ligger der næppe en forbrydelse bag. Sydsjællands Politi vil ikke gå i detaljer om deres oplysninger, men der er ikke indledt en eftersøgning.

- Lad mig sige det sådan: Vi leder ikke efter hende. Vi har grund til at tro, at hun har det godt. Og vi ved, at der er folk, også voksne mennesker, derude, der ved, hvor hun er. Hun er desuden blev set i Nakskov by en af de seneste dage, fortæller Ole Hald, vagtchef ved Sydsjællands Politi.

Der er med andre ord formentlig tale om en frivillig forsvinden. Det er heller ingen hemmelighed, at Line Jakobsen Futtrup tidligere har været forsvundet fra hjemmet et par dage. Og at der denne gang var en form for konflikt, der ledte op til hendes forsvinden.

Det ændrer dog ikke på, at der sidder en familie, som gerne vil i kontakt med hende.

- Familien vil selvfølgelig gerne høre fra hende og have hende hjem. Nu appellerer vi bare til, at hun kommer ud af busken, siger vagtchefen.

Line Jakobsen Futtrup er 166 centimeter høj og beskrives som spinkel af bygning med langt, lysblondt hår ned til midt på ryggen. Da hun forsvandt, var hun iført brun/sort dynejakke, sort/hvide bukser og lysebrune 'bamsestøvler'. På ryggen bar hun en sort taske.

Politiet hører gerne fra folk, der har oplysninger om hendes færden. Sydsjællands Politi kan kontaktes på 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.