Den 18-årige Emilie Meng forsvandt 10. juli og på trods af flere store eftersøgninger og meget medieomtale, har man endnu ikke fundet frem til hende.  

Det er endnu ikke lykkedes for hverken politi eller frivillige at finde frem til Emilie Meng.

Nu oplyser organisationen Missing People, at de fredag har planlagt endnu en eftersøgning efter pigen, der forsvandt efter en fest.

»Vi har i denne omgang koordineret det med politi og familie,« siger presseansvarlig Vivian Eriksen til BT.

Eftersøgningen starter klokken 11.00 fredag og er planlagt til at slutte ved 18-tiden. Mødestedet er parkeringspladsen ved Cafeteria Storebælt på Storebæltsvej 50 i Korsør.

»At det er en hverdag begrænser antallet af frivillige, men vi kunne håbe på, at nogle stadig har ferie.«

Hvorfor man så har valgt at lægge eftersøgningen på en hverdag, fortæller Vivian Eriksen, at hun ikke kan gå i detaljer med.

Størrelsen på området, som man fredag vil lede efter Emilie Meng på, bliver bestemt af, hvor mange der dukker op. Foreløbigt ved man endnu ikke, hvor mange der har tænkt sig at dukke op og give en hånd med.

Den unge pige, der er fyldt 18 år, mens hun har været forsvundet, blev sidst set på Korsør Station. hvor overvågningskamera fangede hende på bånd.

Hvis du har tænkt dig at give en hånd med, så anbefales det, at du tager praktisk tøj på. Derudover skal man være fyldt 18 år for at deltage i eftersøgningen.

Dusør og flaskesamler

Familien til Emilie Meng har med hjælp fra mange generøse personer stillet med en dusør på 100.000 kroner til den person, der kommer med sporet, som fører til pigen. Robin Witzner, der er fætter til Emilie Meng, har tidligere udtalt følgende om en anonym person, der fordoblede dusøren til de nu 100.000 kroner.

»Det er virkelig stort. Jeg er blevet kontaktet af mange, der gerne vil overføre penge til dusøren, men først vil gøre det, når dusøren skal udbetales, men her vil personen bare overføre pengene med det samme. Så det er ret overvældende,« siger han til BT.

Politiet har også sat en jagt i gang på en lokal flaskesamler, som de håber har set noget.

»Vi har fået flere henvendelser om denne mand. Vi ved ikke rigtigt noget om ham, udover at han samler flasker, men vi vil meget gerne tale med ham, fordi han jo går rundt i byen og måske har set noget,« siger efterforskningsleder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Marianne Roed til TV ØST.

Emilie er 168 centimeter høj og beskrives som almindelig af bygning med langt brunt hår. Hun var iført en sort langærmet cardigan med en sort blondetop under, blå jeans og blå Puma-sko, da hun forsvandt.

Hvis du har informationer i sagen, kan du kontakte politiet på 1-1-4.