Den 57-årige engelske kvinde Lynne Spalding, der lå på hospitalet i San Francisco, havde været forsvundet og eftersøgt i over to uger. Tirsdag blev hun fundet død i samme bygning, som hun var indlagt.

Hospitalsmyndighederne er rystet og ikke mindst forvirret over, hvordan 57-årig Lynne Spalding kunne forsvinde sporløst fra San Francisco General Hospital for derefter at blive fundet livløs 17 dage senere i samme bygning - endda efter en større eftersøgning havde fundet sted.

Lynne Spalding blev indlagt den 19. september, men to dage senere var den britiske kvinde pludselig forsvundet fra sin sygeseng. Siden har venner og familie gennemset hver en kvadratmeter i den amerikanske by, men tirsdag viste det sig, at Lynne Spalding aldrig forlod hospitalet.

Hendes lig blev i forbindelse med et rutinetjek fundet for enden af en hospitalstrappe, der bruges som nødudgang.

- Hvad der er sket på vores hospital er forfærdelig, siger hospitalets direktør, Todd May, ifølge news.sky.com og fortsætter:

- Vi er her for at tage os af patienterne for at helbrede dem og passe på dem. Det her har rystet os helt ind til knoglerne. Vores ansatte er knuste.

En ven af Lynne Spalding siger, at den nu afdøde var meget tynd, skrøbelig og at medicinen kan have forvirret hende, da hun var indlagt.

Lynne Spalding efterlader sig to børn.