Fyns Politi efterlyser den 13-årige Salwa Alaa Al Irawani, der er tvangsfjernet fra sin familie og anbragt på en institution andet sted i landet, skriver Fyns Politi i en pressemeddelse.

Mandag den 7. oktober om morgenen forsvandt den 13-årige pige fra institutionen. Hvorvidt hun har klaret "flugten" selv eller har fået hjælp fra andre står hen i det uvisse. Men efterforskning i sagen har nu ført til, at det ikke kan udelukkes, at hun befinder sig et eller andet sted på Fyn.

Det er indtil videre ikke lykkedes Fyns Politi at finde Salwa. Af hensyn til pigen og hendes fortsatte trivsel efterlyses hun derfor gennem medierne.

Ligger nogen inde med viden om, hvor Salwa måtte befinde sig, eller mener nogen at have set hende, bedes man rette henvendelse til Fyns Politi på tlf. 114.

Hun beskrives umiddelbart som: Pige, 145-150 cm høj, spinkel af bygning, sort lettere krøllet page hår, kroget næse, mørke pigmentpletter i pande, på næse og på hage. Der foreligger ingen oplysninger om pigens påklædning.