Lyt til artiklen

Det var et blodigt knivdrama og et dramatisk efterspil, der udspillede sig ved højlys dag i november.

Her blev en yngre mand pludseligt overfaldet i frisørsalonen Stjerneklip på Emdrupvej, hvor han pådrog sig adskillige knivstik i ryggen, låret og i hovedet.

Gerningsmændene stak efterfølgende af fra stedet og først nu – knap to måneder senere – har politiet anholdt og sigtet en person.

Det kom frem under et grundlovsforhør tirsdag ved Retten på Frederiksberg, hvor en 24-årig mand er sigtet for forsøg på manddrab. Han nægter sig skyldig.

Under retsmødet kom det frem, at den 24-årige er medlem af en bandegruppering, og at han ikke skulle have handlet alene.

Dermed er der ifølge politiet fortsat gerningsmænd på fri fod – hvor mange er endnu uvist.

Det meste af grundlovsforhøret foregik nemlig bag lukkede døre, men da de atter blev åbnet stod det klart, at den 24-årige skal sidde varetægtsfængslet i 27 dage.

Det var da politiet ankom til gerningsstedet, at de fandt den yngre mand ved frisørsalonen. Han blev herefter hastet til hospitalet og behandlet for sine skader.

Her blev det konstateret, at hans venstre lunge var punkteret som følge af knivstikkene, og at der var adskillige stiksår i ryggen og i hovedbunden.