Mascha Vang skal mandag afhøres af Københavns Politi
Mascha Vang skal mandag afhøres af Københavns Politi
En festlig lørdag aften i København sluttede brat for Mascha Vang og Kira Eggers, da de blev slået ned på Casper Christensen kendissted, Sunday Club, i Lille Kongensgade.

Mandag er det en forslået Mascha Vang, der skal til afhøring på Københavns Politistation. Selvom hun er kommet lidt på afstand af oplevelsen, har hun stadig på psykiske og fysiske smerter på sjæl og krop.

- Min kæbe fået det værre. Den gør rigtig ondt, og jeg er virkelig chokeret. Det er meget ubehageligt, skræmmende og ekstremt overvældende, siger hun til bt.dk. 

nicki bille


Men den klejne model og tv-personlighed vil ikke lade sig kue af den skræmmende oplevelse, hvor hun og veninden Kira Eggers blev slået og skubbet på Casper Christensens natklub, Sunday. 

- Jeg er ikke bange. Det tillader jeg ikke, at der er nogen, der gør mig, siger Mascha Vang.

maschavang11


Den tidligere The Voice-radiovært har valgt at tage væk fra København sammen med datteren, Hollie Nolia. Den lille datter har ikke bemærket noget, selvom hendes mor er stærkt medtaget efter overfaldet. 

- Hun er alt for lille til at forstå det. Heldigvis. Men det er rigtig rart at være sammen med hende, siger hun til bt.dk.

Hos Københavns Politi bekræfter efterforksningsleder Mads Helios, at man i dag vil afhøre Masha Vang og Kira Eggers.

- Når vi har talt med ofrene, så tror jeg, at vi har en god ide om, hvem gerningsmanden er. Og vi skal også have set noget videoovervågning igennem. Så vi regner med at kunne foretage en anholdelse i løbet af et par dage, siger Mads Helios.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.