Her ses den nu drabssigtede mand i vinduet, da BT besøgte adressen søndag aften.
Her ses den nu drabssigtede mand i vinduet, da BT besøgte adressen søndag aften. Foto: Mads Nissen
En mand blev tirsdag aften anholdt og sigtet for drab på 28-årige Nikolaj Dyrner, der har været forsvundet siden natten til torsdag i sidste uge.

Nikolaj Dyrner havde besøgt en ven, der tidligere havde været ansat i Nikolaj Dyrners tømrerfirma, på Lyngby Hovedgade. Ifølge den nu drabssigtede mand havde Nikolaj Dyrner og ham drukket tæt og talt om gamle dage. På et tidspunkt var de kommet op at skændes om noget ligegyldigt, og Nikolaj Dyrner var gået fra lejligheden mellem kl.03 og 06 natten til torsdag. Men forklaringen var formentlig pure opsind.

I hvert fald fandt politiet Nikolaj død på vennens altan sent tirsdag aften.

Nikolaj split 3


Da BT søndag aften besøgte adressen på Lyngby Hovedgade for at høre vennens version af, hvad der var sket den pågældende aften, afviste han venligt men bestemt BTs forespørgelse:

- Jeg ønsker ikke at sige noget. Specielt ikke nu, hvor min kærestes børn er her, og jeg vil bede jer om ikke at komme igen, lød det fra den nu drabssigtet T.

På det tidspunkt formoder Nordsjællands Politi, i følge Ekstra Bladet, at Nikolaj lå død på altanen.

Nikolaj Dyrners kæreste, 32-årige Louise Hammerich, fortalte søndag til BT, at den drabssigtede lørdag havde indviliget i, at to af Nikolajs venner kom op i lejligheden for at se efter spor af Nikolaj. Her undrede de sig, i følge Louise Hammerich, over, hvor ryddeligt og rengjort der var i lejligheden. Men vennerne så ingen spor af den 28-årige Nikolaj, og det vides ikke, om han på det tidspunkt lå på altanen.

Det var et tip, der tirsdag aften gjorde, at Nordsjællands Politi besøgte adressen på Lyngby Hovedgade. Politiet har ikke ønsket at fortælle, hvad tippet lød på eller, hvordan Nikolaj Dyrner er blevet dræbt.

Nikolaj Dyrner skulle giftes til maj, og han har en søn på godt og vel ét år. Derudover fungerer han som papfar for kærestens ældre søn.

Den drabssigtede bliver fremstillet i et grundlovsforhør onsdag eftermiddag.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.